Τηλεοπτικές προτάσεις

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ύποπτος καθηγητής

Τον «Βασικό ύποπτο» αναζητεί απόψε ο Alpha (22.00). Πρόκειται για μια ταινία μυστηρίου, παραγωγής 2018, σε σκηνοθεσία Σάιμον Κάιζε, με τους Γκάι Πιρς, Πιρς Μπρόσναν και Μίνι Ντράιβερ. O Εβαν Μπερτς, καθηγητής φιλοσοφίας, έχει μια φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή με τη γυναίκα του Ελεν και τα δυο παιδιά τους, ωστόσο μια σειρά από ανάρμοστες σχέσεις με φοιτήτριές του κατά το παρελθόν θα τον αναγκάσει να μετακομίσει. Η εξαφάνιση μιας νεαρής φοιτήτριας τον φέρνει στο επίκεντρο της αστυνομικής έρευνας.

Κωμωδία δράσης

«Επικίνδυνες παρέες» δημιουργούνται απόψε στο Open (21.00). Στο αεροδρόμιο Γουίτσιτα, καθώς προσπαθεί να προλάβει τον γάμο της αδελφής της, η Τζουν θα πέσει πάνω στον γοητευτικό Ρόι. Εκείνος, όμως, αποδεικνύεται πως είναι ένας παραστρατημένος πράκτορας της CIA, που τη χρησιμοποιεί για να διαφυλάξει μια επαναστατική ανακάλυψη από τους διώκτες του. Κωμωδία δράσης σε σκηνοθεσία του Τζέιμς Μάνγκολντ, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Τομ Κρουζ, η Κάμερον Ντίαζ, ο Πίτερ Σάρσγκαρντ και η Βαϊόλα Ντέιβις.

Υπουργικές αναμνήσεις

H «Madam Secretary», η τηλεοπτική υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, «μετακόμισε» από την ΕΡΤ 1 στην ΕΡΤ2 (21.00). Στο αποψινό επεισόδιο, το τελευταίο του πρώτου κύκλου, η Ελίζαμπεθ Μακ Κορντ (Τία Λεόνι) είναι υποχρεωμένη να συναντήσει την πρώην συνάδελφο και φίλη της Τζούλιετ, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρότατες κατηγορίες. Μετά τη συνάντηση, έρχονται στον νου της αναμνήσεις από την εποχή που της είχαν προσφέρει την προηγούμενη δουλειά της, η οποία και στάθηκε η αφορμή για να αλλάξει όλη της η ζωή.

Παγιδευμένοι στο 1931

Πρεμιέρα απόψε για τον έβδομο και τελευταίο κύκλο της σειράς επιστημονικής φαντασίας «Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.», στο Fox (21.50, Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision). Ο Φιλ Κάουλσον (Κλαρκ Γκρεγκ) και πράκτορες της ομάδας S.H.I.E.L.D. ταξιδεύουν στο παρελθόν με το ολοκαίνουργο Zephyr και παγιδεύονται στη Νέα Υόρκη του 1931. Εάν αποτύχουν στην έρευνά τους, η καταστροφή του κόσμου θα είναι αναπόφευκτη. Το «Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.» είναι η πρώτη τηλεοπτική σειρά του Marvel Cinematic Universe.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή