Τα «Φιλαράκια» ξαναχτυπούν: Βιβλίο μαγειρικής με συνταγές της σειράς Friends

Τα «Φιλαράκια» ξαναχτυπούν: Βιβλίο μαγειρικής με συνταγές της σειράς Friends

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενθουσιασμός επικρατεί στα εκατομμύρια των θαυμαστών της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Friends, καθώς σύντομα – στις 22 Σεπτεμβρίου – θα κυκλοφορήσει ενα βιβλίο μαγειρικής με συνταγές «εμπνευσμένες» από τα «Φιλαράκια».

Τα «Φιλαράκια» ξαναχτυπούν: Βιβλίο μαγειρικής με συνταγές της σειράς Friends-1

Με τις ευλογίες της Warner Brothers, ο τόμος με 100 συνταγές και την υπογραφή της σεφ Αμάντα Γι ονομάζεται Friends: The Official Cookbook και – φυσικά – θα έχει πιάτα που έχουν παρουσιαστεί σε επεισόδια της σειράς, καθώς και λεπτομέρειες της κάθε ιστορίας που τα συνοδεύει.   

Μεταξύ των συνταγών είναι οι τηγανητές πατάτες που ο Τζόι Τριμπιάνι αρνείται να μοιραστεί ακόμη και όταν βγαίνει ραντεβού με τη Σάρα, φίλη της Φίμπι, τα πιάτα που ετοιμάζει η Μόνικα για το δείπνο την Ημέρα των Ευχαριστιών, τα σοκολατένια μπισκότα της γιαγιάς της Φίμπι.

 Όσοι ανοίγουν τις σελίδες του βιβλίου ή θα ακολουθούν τις οδηγίες για να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στη μαγειρική ή θα μπουν στον πειρασμό να παρακολουθήσουν για μία ακόμη φορά επεισόδια της σειράς.

«Είτε είστε έμπειρος/η σεφ όπως η Μόνικα Γκέλερ, είτε απλά ξεκινάτε μια επιχείρηση κέτερινγκ όπως η Φίμπι Μπουφέ, είτε είστε ένας λάτρης του φαγητού, όπως ο Τζόι Τριμπιάνι, το βιβλίο «Friends: The Official Cookbook» προσφέρει μια ποικιλία συνταγών για σεφ όλων των επιπέδων» τονίζεται στην περιγραφή του βιβλίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή