Τηλεοπτικές προτάσεις

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κέιτ Μπλάνσετ επί 13

Τα 13 πρόσωπα της Κέιτ Μπλάνσετ εμφανίζονται απόψε στην ΕΡΤ2 (23.05) και στην ταινία «Μανιφέστο». Η βραβευμένη με δύο Οσκαρ ηθοποιός ενσαρκώνει διαφορετικούς χαρακτήρες, μεταξύ των οποίων μια δασκάλα, μια παρουσιάστρια, μια εργάτρια, ένας άστεγος και μια ναρκομανής, αναζητώντας τον ρόλο του καλλιτέχνη στη σύγχρονη κοινωνία. Στο σενάριο και στη σκηνοθεσία ο Γιούλιαν Ρόζενφελντ, ένας από τους κυριότερους σύγχρονους δημιουργούς, με παρουσία στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης και στην γκαλερί Σαάτσι του Λονδίνου.

Κατασκευές – θαύματα

Πρεμιέρα απόψε για τη σειρά ντοκιμαντέρ «Υπερκατασκευές της Αρχαιότητας», στο Viasat History (Δευτ. – Παρ., 22.55, Cosmote History HD, Nova). H τεσσάρων επεισοδίων σειρά καταπιάνεται με κατασκευές – θαύματα του ανθρώπινου πολιτισμού, αποκαλύπτοντας τα μυστικά που κρύβουν το Μεγάλο Σινικό Τείχος, η πόλη της Πέτρας (το πολύτιμο στολίδι της Ιορδανίας), το οχυρό των Ινκας Μάτσου Πίτσου, καθώς και η μεσαιωνική μονή Μον Σεν Μισέλ, στην ομώνυμη νησίδα της Γαλλίας, υιοθετώντας μια εντελώς διαφορετική μέθοδο προσέγγισης.

Οι επίλεκτοι της «S.W.A.T.»

Η επίλεκτη ομάδα κρούσης «S.W.A.T.» βρίσκεται στα ίχνη μιας επικίνδυνης ομάδας εμπόρων ναρκωτικών. Αγνωστοι έχουν κλέψει κάποιες ράβδους χρυσού από τους σκληροτράχηλους κακοποιούς, με αποτέλεσμα να απειλείται νέα σύρραξη. Ο Χάρελσον και η ομάδα του πρέπει να τους σταματήσουν πριν να είναι πολύ αργά. Η σκηνοθεσία είναι των Σον Ράιαν και Ααρον Ράσαν Τόμας, ενώ πρωταγωνιστούν οι Σεμάρ Μουρ, Στέφανι Σίγκμαν, Τζέι Χάρινγκτον, Αλεξ Ράσελ, Λίνα Εσκο, Κένι Τζόνσον κ.ά. Απόψε στον ΣΚΑΪ (23.20).

Δράση στην Μπανγκόκ

Περιπέτεια δράσης απόψε στο Open (21.00). Πρόκειται για την αμερικανική ταινία «Bangkok, επικίνδυνη αποστολή» σε σκηνοθεσία Ντάνι και Οξιντ Τσουν Πανγκ. Ενας μοναχικός, ψυχρός δολοφόνος μεταβαίνει στην Μπανγκόκ για να εκτελέσει τέσσερα συμβόλαια θανάτου. Θα παραβιάσει όμως τις αρχές του όταν θα ερωτευθεί μια κοπέλα που είναι κωφάλαλη, ενώ παράλληλα θα αναπτύξει φιλικές σχέσεις με έναν νεαρό πρόθυμο να τον βοηθήσει. Πρωταγωνιστούν οι Νίκολας Κέιτζ, Τσάρλι Γιανγκ, Σακρίτ Γιαμνάρμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή