Τηλεοπτικές προτάσεις

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θρίλερ και δράση

To γαλλικής παραγωγής αγγλόφωνο θρίλερ δράσης «Η αρπαγή» (2008) προβάλλεται απόψε στο Open (21.00). Ο Μπράιαν Μιλς, πρώην πράκτορας των ειδικών δυνάμεων της αμερικανικής κυβέρνησης, σπεύδει στο Παρίσι με σκοπό να διασώσει τη 17χρονη κόρη του, η οποία έχει απαχθεί από Αλβανούς σωματεμπόρους. Μοναδικό του στοιχείο μια σύντομη ηχογραφημένη συνομιλία που είχε μαζί της. Το σενάριο είναι των Λικ Μπεσόν και Ρόμπερτ Μαρκ Κέιμεν, η σκηνοθεσία του Πιερ Μορέλ. Παίζουν οι Λίαμ Νίσον, Μάγκι Γκρέις και Φάμκε Γιάνσεν.

Κλασική περιπέτεια

Θεωρείται μια κλασική περιπέτεια, με καταιγιστική δράση. «Ο βράχος» (1996) του Μάικλ Μπέι, με τους Σον Κόνερι, Νίκολας Κέιτζ, Εντ Χάρις, Ντέιβιντ Μορς και Γουίλιαμ Φόρσαϊθ προβάλλεται απόψε από τον Alpha (22.00). Απογοητευμένος από την αδιαφορία της αμερικανικής κυβέρνησης να αποζημιώσει τις οικογένειες νεκρών στρατιωτών της ομάδας του, ο στρατηγός Φρανκ Χάμελ καταλαμβάνει, μαζί με τους άνδρες του, την υψίστης ασφαλείας φυλακή του Αλκατράζ και απειλεί να εξαπολύσει ένα ισχυρό βιολογικό όπλο στο Σαν Φρανσίσκο.

Ερωτας και ανατροπή

Πρεμιέρα απόψε για τη ρομαντική κομεντί «All for love», στο Cosmote Cinema1 HD (21.00). Μια συγγραφέας ερωτικών μυθιστορημάτων, κατά την έρευνά της για το βιβλίο που ετοιμάζεται να γράψει, αναγκάζεται να συνεργαστεί με έναν γοητευτικό και εκκεντρικό πρώην πεζοναύτη. Αν και αρχικά δείχνει απρόθυμη να γοητευτεί από αυτόν, στην πορεία όλα αλλάζουν και η ζωή της ανατρέπεται για πάντα. Η σκηνοθεσία είναι το Λι Φριντλάντερ και πρωταγωνιστούν οι Σάρα Ρου, Στιβ Μπέισικ και Τέριλ Ρόδερι.

Επιβιώνοντας στη Σαβάνα

Η σειρά ντοκιμαντέρ «Serengeti» παρουσιάζει τις ιστορίες επιβίωσης και την αλληλεπίδραση ανάμεσα στα πιο ενδιαφέροντα ζώα της αφρικανικής σαβάνας, σε μια ανέγγιχτη από τον άνθρωπο γωνιά του οικοσυστήματος του Εθνικού Πάρκου Σερενγκέτι, στην Κεντρική Αφρική. Το αποψινό επεισόδιο (23.30, ΣΚΑΪ) αναφέρεται στην πιο δύσκολη για τα ζώα περίοδο, εκείνη της ξηρασίας. Το διαθέσιμο πόσιμο νερό έχει λιγοστέψει τόσο πολύ που πολλά ζώα ρισκάρουν διαρκώς τις ζωές τους ώστε να μπορέσουν να κορέσουν τη δίψα τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή