Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Συναυλία της Σαβίνας Γιαννάτου και των Primavera en Salonico διοργανώνεται σήμερα και αύριο στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, με το Watersong – τραγούδια για το νερό, τη ζωή και τον θάνατο, εμπνευσμένα από το τραγούδι του πνεύματος Αριελ, της σαιξπηρικής «Τρικυμίας». Μαζί τους η Τυνήσια ερμηνεύτρια Λάμια Μπεντίουι. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

– Συνεχίζεται η ατομική έκθεση του Γιώργου Δρίβα «Δομές συναισθημάτων», με τρεις νέες παραγωγές – βιντεοεγκαταστάσεις που παρουσιάζονται καθημερινά, μετά τη δύση του ηλίου και μέχρι τα μεσάνυχτα. Επιμέλεια Αννα-Μαρία Κάντα, στο πλαίσιο του AnnexM. Κήπος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

– Το διήμερο 15 και 16 Αυγούστου διοργανώνεται το 18ο Preveza Jazz Festival στο Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος», με καλεσμένους την Eλλη Πασπαλά, τους Gadjo Dilo, τους Human Touch και τον Χρήστο Ταμπουρατζή.

– Την ομαδική έκθεση 16 καλλιτεχνών «Element – Environment – Energy» παρουσιάζουν η πλατφόρμα #Rest@rt Contemporary Art Platform και το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας «Δ. Νομικός», στη Σαντορίνη, σε επιμέλεια Γεωργίας Τρούλη.

– Συνεχίζεται η εικαστική εγκατάσταση «Athens Slate Line» του Ρίτσαρντ Λονγκ, στη νότια κλιτύ της Ακρόπολης, σε επιμέλεια της διευθύντριας του οργανισμού ΝΕΟΝ, Ελίνας Κουντούρη.

– Ματαιώνεται το 15ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας, εξαιτίας των δυσμενών εξελίξεων στον υγειονομικό τομέα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή