ΗΠΑ: Αυτή είναι η σειρά που ξεπέρασε το «Squid Game» σε streams το 2021

ΗΠΑ: Αυτή είναι η σειρά που ξεπέρασε το «Squid Game» σε streams το 2021

Το 2021 ήταν ακόμα μια χρονιά κατά την οποία παρακολουθήσαμε πολλή τηλεόραση και πρωτότυπες παραγωγές streaming υπηρεσιών όπως το Netflix, το Hulu, η Apple TV+ κ.α. Ποια είναι η σειρά που ξεπέρασε το «Squid Game» σε streams το 2021

1' 27" χρόνος ανάγνωσης

Το 2021 ήταν ακόμα μια χρονιά κατά την οποία παρακολουθήσαμε πολλή τηλεόραση και πρωτότυπες παραγωγές streaming υπηρεσιών όπως το Netflix, το Hulu, η Apple TV+ κ.α. Κι ενώ θα περίμενε κανείς ότι το «Παιχνίδι του Καλαμαριού» («Squid Game») είναι φέτος η σειρά με τις περισσότερες μεταδόσεις (streams) σε πραγματικό χρόνο, το αμερικανικό σύστημα μέτρησης τηλεθέασης της Nielsen δείχνει ότι στην κορυφή των προτιμήσεων βρίσκεται άλλο πρόγραμμα.

Το «Squid Game» σε παραγωγή Netflix βρέθηκε πολύ κοντά στα streams με το «Lucifer» το οποίο προβλήθηκε πρώτα στο δίκτυο FOX και στη συνέχεια έγινε σειρά του Netflix. Τελικά, το «Lucifer» είχε τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης το 2021 στις Ηνωμένες Πολιτείες και κατέκτησε την πρώτη θέση,σύμφωνα με τον ιστότοπο Deadline.

Η σειρά είχε θέαση συνολικά για σχεδόν 18.34 δισεκατομμύρια λεπτά καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς και σε αυτό βοήθησε και η κυκλοφορία της έκτης και τελευταίας σεζόν του τον Σεπτέμβριο του 2021. 

Το «Squid Game» έρχεται δεύτερο με συνολικά 16.43 δισεκατομμύρια λεπτά ροής (streams), αριθμός που φαίνεται ακόμα πιο συγκλονιστικός αν σκεφτεί κανείς ότι αποτελείται μόνο από 9 επεισόδια – σε αντίθεση με τα 93 (σύνολο) του «Lucifer». 
Άλλες σειρές που συμπεριλήφθηκαν στη λίστα με τις 15 πρωτότυπες παραγωγές streaming υπηρεσιών τη χρονιά που πέρασε είναι οι: The Handmaid’s Tale του Hulu (8.56 δισεκατομμύρια λεπτά streaming), Ted Lasso της Apple TV+ (8.16 δισεκατομμύρια λεπτά streaming) και WandaVision της Disney+ (7.28 δισεκατομμύρια λεπτά streaming). 

Το «Lucifer» μπορεί να στέφθηκε φέτος ο «βασιλιάς» στο streaming, αλλά το «Squid Game» είναι πολύ πιθανό να πάρει την πρωτιά την επόμενη χρονιά καθώς αναμένεται η κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν. 

Με πληροφορίες από το Deadline, το The Hollywood Reporter 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr