Game of Thrones: Ανοίγουν για το κοινό τα στούντιο στη Βόρεια Ιρλανδία

Game of Thrones: Ανοίγουν για το κοινό τα στούντιο στη Βόρεια Ιρλανδία

Οι θαυμαστές της δημοφιλούς σειράς φαντασίας «Game of Thrones», που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2011 και ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2019, έχουν τώρα την ευκαιρία να περιηγηθούν στα στούντιο όπου πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι θαυμαστές της δημοφιλούς σειράς φαντασίας «Game of Thrones», που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2011 και ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2019, έχουν τώρα την ευκαιρία να περιηγηθούν στα στούντιο όπου πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων. 

Το στούντιο Linen Mill που βρίσκεται στη Βόρεια Ιρλανδία, άνοιξε τις πόρτες του την Παρασκευή στους θαυμαστές του Westeros και υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία. «Από το σενάριο στην οθόνη: το ταξίδι για τη δημιουργία του “Game of Thrones” ξεκινά από το Τοίχος στον απέραντο και παγωμένο βορρά και συνεχίζει στο “σκοτάδι”», αναφέρει ο ιστότοπος για το αξιοθέατο. 

Game of Thrones: Ανοίγουν για το κοινό τα στούντιο στη Βόρεια Ιρλανδία-1
REUTERS/Clodagh Kilcoyne

Όσοι παρακολουθούσαν φανατικά τη σειρά που βασίστηκε στα επικά μυθιστορήματα του Τζορτζ Ρ.Ρ.Μάρτιν, θα μπορέσουν να εντοπίσουν τα βήματα των πρωταγωνιστών της σειράς όπως οι Κιτ Χάριγκτον, Πίτερ Ντίνκλειτζ και Σον Μπιν, όπως και να καθίσουν σε αντίγραφο του σιδερένιου θρόνου που έγινε διάσημος μέσα από τα επεισόδια. Μεταξύ των εκθεμάτων υπάρχουν σκίτσα, σκηνικά αντικείμενα, κοστούμια και σκηνικά συμπεριλαμβανομένου του κάστρου του Γουίντερφελ και άλλα που παρέμειναν εκεί μετά το τέλος του σόου. Επιπλέον, θα υπάρχει υλικό όπως τα οπτικά εφέ που χρησιμοποιήθηκαν στη σειρά και τα προσθετικά μέλη που φόρεσαν οι ηθοποιοί. Μερικά από τα πιο διάσημα αντικείμενα που βρίσκονται διαθέσιμα στο στούντιο είναι το σπαθί του Τζον Σνόου και το νυφικό της Σάνσα. 

Game of Thrones: Ανοίγουν για το κοινό τα στούντιο στη Βόρεια Ιρλανδία-2
REUTERS/Clodagh Kilcoyne

«Πρόκειται για τα πραγματικά σκηνικά στα οποία περπατήσαμε. Αυτά είναι τα αληθινά κοστούμια που φορέσαμε και τα σπαθιά που χρησιμοποιήσαμε στη σειρά. Και, σε αντίθεση με τη σειρά που δεν το βλέπατε, εδώ θα δείτε εκπληκτική λεπτομέρεια στον σχεδιασμό των σκηνικών», δήλωσε στο Reuters ο Ίαν Μπίτι που υποδύθυκε τον Μέριν Τραντ στη σειρά.  

Game of Thrones: Ανοίγουν για το κοινό τα στούντιο στη Βόρεια Ιρλανδία-3
REUTERS/Clodagh Kilcoyne

Με πληροφορίες από το Variety 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή