Disney Plus: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της σειράς «Star Wars: Obi-Wan Kenobi»

Disney Plus: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της σειράς «Star Wars: Obi-Wan Kenobi»

Το πρώτο teaser για την επερχόμενη μίνι σειρά του Disney Plus «Star Wars: Obi-Wan Kenobi» έχει κυκλοφορήσει και δίνει μια πρώτη ματιά στην επιστροφή του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στο σύμπαν του Star Wars ως εξόριστος Τζεντάι

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο teaser για την επερχόμενη μίνι σειρά του Disney Plus «Star Wars: Obi-Wan Kenobi» έχει κυκλοφορήσει και δίνει μια πρώτη ματιά στην επιστροφή του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στο σύμπαν του Star Wars ως εξόριστος Τζεντάι. 

Το spinoff «Obi-Wan Kenobi» θα συναντήσει τον ομώνυμο ήρωά του, δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα του «Star Wars: Revenge of the Sith» στο οποίο ο Obi-Wan Kenobi καταφεύγει στον έρημο πλανήτη του Τατουίν, για να κρυφτεί από το καθεστώς της Αυτοκρατορίας και να προστατεύει το βρέβος Λουκ Σκαϊγουόκερ. 

Αλλά με τον Χέιντεν Κρίστενσεν («Star Wars: Revenge of the Sith», «Jumper») να επαναλαμβάνει τον ρόλο του εκδικητικού Darth Vader – ή Άνακιν Σκαϊγουόκερ, πρώην μαθητευόμενος του Obi-Wan, ο οποίος την τελευταία φορά ξυλοκοπήθηκε και κάηκε σε λάβα από τον παλιό του φίλο – φαίνεται πως ο χρόνος του Obi-Wan στον Τατουίν μεταξύ των ταινιών «Revenge of the Sith» και «A New Hope» θα είναι κάθε άλλο παρά ειρηνικός, καθώς η σειρά θέτει τις βάσεις για την απόλυτη ρεβανς του Star Wars. 

Το «Star Wars: Obi-Wan Kenobi» αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Disney Plus στις 25 Μαΐου 2022

Με πληροφορίες από το The Verge 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Πόλεμος στην Ουκρανία – Live όλες οι εξελίξεις

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή