Disney Plus: Στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου – Πόσο θα κοστίζει η συνδρομή

Disney Plus: Στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου – Πόσο θα κοστίζει η συνδρομή

Το Disney Plus να κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις αρχές του καλοκαιριού. Οι σειρές και οι ταινίες που θα είναι διαθέσιμες

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Disney+, η streaming υπηρεσία της The Walt Disney Company, έρχεται επισήμως στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου. Το κόστος συνδρομής για την Ελλάδα, διαμορφώνεται σε €8,99 για μηνιαία συνδρομή ή €89,90 για ετήσια συνδρομή.

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, με τις πιο πρόσφατες παραγωγές των 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX και Searchlight Pictures, το Disney+ αποτελεί τον απόλυτο streaming προορισμό για μερικές από τις πιο αγαπημένες ιστορίες του κόσμου.

Οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση στις διάσημες σειρές του StarWars, «TheBookofBobaFett» και «TheMandalorian» από τον δημιουργό και executive producer Jon Favreau.

Επιπλέον, θα είναι διαθέσιμη η σειρά των MarvelStudios «MoonKnight», με πρωταγωνιστή τον Oscar Isaac ως Steven Grant, έναν ήρεμο υπάλληλο σε κατάστημα με είδη δώρων, που έρχεται αντιμέτωπος με ψυχολογικά μπλακάουτ και αναμνήσεις από μια άλλη ζωή, αλλά και την υποψήφια ταινία για Όσκαρ «O Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών» .

Οι συνδρομητές θα μπορούν, επίσης, να απολαύσουν την υποψήφια για Όσκαρ, ταινία «Λούκα»των Disneyκαι Pixar, το βραβευμένο με Όσκαρ «Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός»των WaltDisneyAnimationStudios, που αφηγείται την ιστορία μιας ιδιαίτερης οικογένειας, των Μαδριγάλ, καθώς και το βραβευμένο με Όσκαρ «Κρουέλα», με πρωταγωνίστρια την EmmaStoneως τη θρυλική CruelladeVil.

Ακόμη, οι συνδρομητές θα μπορούν να παρακολουθήσουν τίτλους γενικής ψυχαγωγίας, όπως τη γεμάτη δράση και υποψήφια για Όσκαρ, κωμωδία «FreeGuy», με πρωταγωνιστή τον RyanReynolds, τις σειρές «TheSimpsons» και «Grey’sAnatomy», καθώς και την εκπομπή «Ο Κόσμος Σύμφωνα με τον Jeff Goldblum» από το NationalGeographic, με τον Jeffνα μας οδηγεί σε ένα ψυχαγωγικό, οξυδερκές και διασκεδαστικό ταξίδι.

Oι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας, εμπειρία θέασης, streamingταυτόχρονα σε έως και τέσσερις συσκευές, απεριόριστες λήψεις σε έως και δέκα συσκευές, ποιότητα προβολής IMAXσε επιλεγμένους τίτλους καθώς και τη δυνατότητα δημιουργίας έως και επτά διαφορετικών προφίλ, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας για τους γονείςνα δημιουργήσουν Παιδικά Προφίλ που διαθέτουν εύκολη περιήγηση και περιβάλλον φιλικό προς τα παιδιά, για πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή