«House of the Dragon»: Πότε κάνει πρεμιέρα το πρίκουελ του «Game of Thrones»

«House of the Dragon»: Πότε κάνει πρεμιέρα το πρίκουελ του «Game of Thrones»

Οι Ταργκάριεν επιστρέφουν στο HBO. Η ημερομηνία της πρεμιέρας, η νέα αφίσα και οι εικόνες από την επερχόμενη σειρά των 10 επεισοδίων

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Ταργκάριεν επιστρέφουν στο HBO. Το «House of the Dragon», το πρώτο spin-off της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones», θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου, σύμφωνα με ανακοίνωση του αμερικανικού δικτύου. Το HBO κυκλοφόρησε επίσης μια νέα αφίσα και φωτογραφίες από το σόου. 

Τοποθετημένο δύο αιώνες πριν τα γεγονότα του «Game of Thrones», το πρίκουελ που θα αποτελείται από 10 επεισόδια, θα επικεντρωθεί στο πώς ο Οίκος των Ταργκάριεν έπεσε σε έναν πικρό και βάναυσο εμφύλιο πόλεμο γνωστό και ως «Dance of the Dragons» – προμηνύοντας την αρχή του τέλους του Γουέστερος. 

Η σειρά δημιουργήθηκε από τον συγγραφέα των βιβλίων Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν και τον Ράιαν Τζ. Κόνταλ («Colony»), βασισμένη στο μυθιστόρημα του Μάρτιν «Fire & Blood». 

Οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στο «House of the Dragon» είναι οι: Πάντι Κόνσινταϊν, Έμα Ντ’ Άρκι, Ματ Σμιθ, Ρις Ίφανς, Ολίβια Κουκ και Φάμπιεν Φράνκελ. 

Τον Φεβρουάριο, ο Μάρτιν ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της σειράς και μίλησε γι αυτήν, με διθυραμβικά σχόλια. «Έχω δει αμοντάριστο υλικό από αυτά και τα αγαπώ. Φυσικά, χρειάζεται να γίνει περισσότερη δουλειά. Ειδικά εφέ, χρονισμός χρωμάτων, όλη η δουλειά μετά την παραγωγή. Αλλά το σενάριο, η σκηνοθεσία, οι ερμηνείες φαίνονται καταπληκτικά. Ελπίζω να σας αρέσουν όπως άρεσαν και σε μένα», είπε. 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή