«Όζαρκ» στο Netflix: Θα δούμε spinoff μετά το φινάλε της σειράς; Τι απαντά ο δημιουργός

«Όζαρκ» στο Netflix: Θα δούμε spinoff μετά το φινάλε της σειράς; Τι απαντά ο δημιουργός

Το «Όζαρκ», η επιτυχημένη σειρά σε παραγωγή Netflix έφτασε στο τέλος της, ωστόσο ο δημιουργός Κρις Μάντι λέει ότι δεν αποκλείει περισσότερες ιστορίες του σύμπαντος που έχει δημιουργήσει με τη μορφή spinoff

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «Όζαρκ», η επιτυχημένη σειρά σε παραγωγή Netflix έφτασε στο τέλος της, ωστόσο ο δημιουργός Κρις Μάντι λέει ότι δεν αποκλείει περισσότερες ιστορίες του σύμπαντος που έχει δημιουργήσει με τη μορφή spinoff. 

«Το σκέφτηκα για λίγο», είπε ο Μάντι μιλώντας στον ιστότοπο The Hollywood Reporter κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του φινάλε της σειράς στη Νέα Υόρκη στις αρχές Απριλίου. «Αν υπήρχε ένας φυσικός τρόπος, δεν θα το απέκλεια».  

Το δημοφιλές δράμα αφηγείται την ιστορία του ενός οικονομικού συμβούλου (Τζέισον Μπέιτμαν) ο οποίος παίρνει την οικογένειά του από το Σικάγο στα Όζαρκ του Μιζούρι, με στόχο να ξεπλύνει 500 εκ. δολάρια σε πέντε χρόνια για έναν έμπορο ναρκωτικών.

Η σειρά, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Λόρα Λίνεϊ και Τζούλια Γκάρνερ, έβαλε στον τηλεοπτικό χάρτη τα βουνά του κεντρικού Μιζούρι.

Αν ο Μάντι αποφασίσει να διευρύνει το σύμπαν που δημιούργησε, θα έχει την υποστήριξη του στούντιο πίσω από το «Όζαρκ» MRC, καθώς και άλλα τηλεοπτικά πρότζεκτ που ανήκουν στο είδος της Prestige TV όπως τα «The Great» και «Shining Girls». 

«Νομίζω ότι το “Όζαρκ” θα ζει για πάντα», είπε η πρόεδρος τηλεοπτικών παραγωγών του MRC, Ελίζ Χέντερσον στο The Hollywood Reporter. . «Και πιστεύω ότι ένα από τα πιο κουλ πράγματα στο Όζαρκ είναι ότι θα το ονόμαζα μια σειρά που έχει φτιάξει έναν διαφορετικό κόσμο. Υπάρχει ένα σύμπαν που έχει δημιουργηθεί». 

Τα σχόλια του Μάντι συμπληρώνουν εκείνα του συνδημιουργού του Όζαρκ, Μαρκ Γουίλιαμς, ο οποίος τον Φεβρουάριο συζήτησε στον ιστότοπο ScreenRant τα πλεονεκτήματα ενός spinoff της σειράς για τους χαρακτήρες Γκάρνερ και Ρουθ.

Αφού διευκρίνισε ότι η απόφαση ανήκε κυρίως στο Netflix και στον Μάντι, πρόσθεσε: «Αλλά θα ήμουν ενθουσιασμένος αν συνέβαινε αυτό, προφανώς η Ρουθ ήταν ένας τόσο σπουδαίος χαρακτήρας σε όλη τη διάρκεια, αλλά νομίζω ότι πρέπει να γίνει σωστά».

Με πληροφορίες από το Independent

 

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή