Star Wars: Obi-Wan Kenobi – Το νέο τρέιλερ της νέας μίνι σειράς του Disney Plus

Star Wars: Obi-Wan Kenobi – Το νέο τρέιλερ της νέας μίνι σειράς του Disney Plus

Στις 4 Μαΐου, May the Fourth η Ντίσνεϊ και το στούντιο παραγωγής Lucasfilm κυκλοφόρησαν έναν νέο τρέιλερ για την επερχόμενη μίνι σειρά «Star Wars: Obi - Wan Kenobi»

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 4 Μαΐου, May the Fourth – μια από τις αγαπημένες μέρες για τους θαυμαστές του «Star Wars» – η Ντίσνεϊ και το στούντιο παραγωγής Lucasfilm κυκλοφόρησαν έναν νέο τρέιλερ για την επερχόμενη μίνι σειρά «Star Wars: Obi – Wan Kenobi». 

Σηματοδοτώντας την επιστροφή του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στον ρόλο του Obi-Wan από το «Star Wars: Episode III – Η Εκδίκηση των Σιθ» το 2005, η σειρά διαδραματίζεται δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα του φιλμ με πρωταγωνιστή τον χαρακτήρα του Obi-Wan. 

Στην «Εκδίκηση των Σιθ», ο Obi-Wan Kenobi καταφεύγει στον έρημο πλανήτη του Τατουίν, για να κρυφτεί από το καθεστώς της Αυτοκρατορίας και να προστατεύσει τον νεαρό Λουκ Σκαϊγουόκερ. Στο τρέιλερ της σειράς που θα αποτελείται από έξι επεισόδια ο θείος Όουεν και ο Όμπι Γουάν διαφωνούν για το μέλλον του γιου του Βέιντερ. Το «Star Wars: Obi-Wan Kenobi» αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Disney Plus στις 25 Μαΐου 2022.

Με πληροφορίες από το AV Club

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή