Cobra Kai: Έχουμε την ημερομηνία της 5ης σεζόν

Cobra Kai: Έχουμε την ημερομηνία της 5ης σεζόν

Και μαζί ένα πρώτο teaser για τις νέες περιπέτειες του Ραλφ Μάτσιο στο Netflix

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από μία από τις ταινίες που θυμούνται με μεγάλη νοσταλγία όσοι μεγάλωσαν στα 80s έφτασε να γίνει μία από τις πολύ αγαπημένες σειρές του Netflix. Ο λόγος για το «Karate Kid» από τη μία, που το 1984 σύστησε στο κοινό τον πιτσιρικά Ραλφ Μάτσιο στον ρόλο του ΛαΡούσο και την καράτε εκπαίδευσή του από τον Μίστερ Μιγιάγκι, και το «Cobra Kai» από την άλλη, δηλαδή τη σειρά του Netflix που ξαναφέρνει στην (μικρή) οθόνη, την κόντρα ανάμεσα στον ΛαΡούσο και τον Λόρενς που πλέον, είναι μεσήλικες. 

Την 4η σεζόν της σειράς είδαμε πριν από 9 μήνες, όμως η επόμενη είναι ήδη στα σκαριά. Μάλιστα, το Netflix ανακοίνωσε πως η 5η σεζόν του «Cobra Kai» θα βγει στον αέρα της πλατφόρμας στις 9 Σεπτεμβρίου.

Μαζί με την ανακοίνωση, η streaming πλατφόρμα έδωσε στη δημοσιότητα και ένα teaser του επερχόμενου κύκλου της σειράς, για να πάρουμε μια πρώτη γεύση. 

Από όσα βλέπουμε στο teaser, η 5η σεζόν θα ακολουθεί όσα έπονται των τραγικών γεγονότων μετά το All Valley Tournament, με τον Τέρι Σίλβερ (Τόμας Ίαν Γκρίφιν) είναι έτοιμος να διαδώσει το ανταγωνιστικό του στυλ σε όλο το Λος Άντζελες. Εδώ, όμως, θα είναι και αυτή τη φορά ο Ντάνι ΛαΡούσο (Ραλφ Μάτσιο) προσπαθώντας να τον αποτρέψει και για να το πετύχει, θα φτάσει να πρσλάβει τον Τζόνι Λόρενς (Γουίλιαμ Ζάμπκα).

 

Με πληροφορίες από το Collider.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή