Σχεδόν έτοιμη η 4η σεζόν του «Succession»

Σχεδόν έτοιμη η 4η σεζόν του «Succession»

Τουλάχιστον…στα χαρτιά, μιας και ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς του ΗΒΟ, Τζέσι Άρμστρονγκ, αποκάλυψε πως έχει γράψει σχεδόν εξ’ ολοκλήρου τον επόμενο κύκλο της

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τις πλέον επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών, το «Succession» είναι ο λόγος που πολλοί τηλεθεατές συντονίζουν τους δέκτες τους στο ΗΒΟ. 

Πάνε λίγοι μόλις μήνες από όταν έγινε διαθέσιμη η τρίτη σεζόν της σειράς, αλλά αυτό δε σημαίνει πως οι δημιουργοί του έχουν εφυσηχαστεί. Για την ακρίβεια, η 4η σεζόν της σειράς έχει σχεδόν γραφτεί εξ’ ολοκλήρου, όπως αποκάλυψε ο δημιουργός της, Τζέσι Άρμστρονγκ. 

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός της σειράς Μάθιου Μακφάντιεν απέσπασε βραβείο για την ερμηνεία του στα βραβεία Virgin Media BAFTA TV και ο Άρμστρονγκ το παρέλαβε για λογαριασμό του. 

Έτσι, σε δηλώσεις του μετά τη βράβευση, ο δημιουργός του «Succession» είπε πως, «Έχουμε σχεδόν τελειώσει με το γράψιμο της 4ης σεζόν εδώ στο Λονδίνο, με τους Αμερικανούς σεναριογράφους να έχουν έρθει εδώ. Είναι μια φοβερή ομάδα για να μιλήσεις για τις μικροδιαφορές στους χαρακτήρες και το σύμπαν που έχουμε δημιουργήσει στο σόου». 

Υπομονή, λοιπόν, για όσα έπονται για το «Succession» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

 

Με πληροφορίες από το Variety. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή