«Doctor Who»: Ντέιβιντ Τέναντ και Κάθριν Τέιτ επιστρέφουν για την 60η επέτειο της σειράς

«Doctor Who»: Ντέιβιντ Τέναντ και Κάθριν Τέιτ επιστρέφουν για την 60η επέτειο της σειράς

Μερικές ώρες μετά την είδηση ότι ο Ντσούτι Γκάτουα θα είναι ο επόμενος ηθοποιός που υποδυθεί τον εμβληματικό Δόκτωρα στη δημοφιλή σειρά του BBC «Doctor Who», το βρετανικό δίκτυο ανακοίνωσε ότι οι πρώην πρωταγωνιστές Ντέιβιντ Τέναντ και Κάθριν Τέιτ θα επιστρέψουν στη σειρά την επόμενη σεζόν

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μερικές ώρες μετά την είδηση ότι ο Ντσούτι Γκάτουα («Sex Education») θα είναι ο επόμενος ηθοποιός που υποδυθεί τον εμβληματικό Δόκτωρα στη δημοφιλή σειρά του BBC «Doctor Who», το βρετανικό δίκτυο ανακοίνωσε ότι οι πρώην πρωταγωνιστές Ντέιβιντ Τέναντ και Κάθριν Τέιτ θα επιστρέψουν στη σειρά την επόμενη σεζόν με κάποιο τρόπο. 

Η εμφάνισή τους είναι μέρος των εορτασμών για την 60η επέτειο της σειράς επιστημονικής φαντασίας. Μαζί τους, αναμένεται να επιστρέψει και ο δημιουργός και σεναριογράφος Ράσελ Τ. Ντέιβις. 

«Μοιάζει απίστευτο», δήλωσε ο Ντέιβις. «Πρώτα ανακοινώνουμε έναν νέο δόκτωρα, μετά έναν παλιό, μαζί με την υπέροχη Ντόνα. Τι συμβαίνει; Μάλλον αυτή είναι μια ιστορία που λείπει ή ένας παράλληλος κόσμος, ένα όνειρο, μια φάρσα, μια αναδρομή. Το μόνο που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι πρόκειται να είναι εντυπωσιακό, καθώς δύο από τους πιο σπουδαίους σταρ επανενώνονται για τη μάχη της ζωής τους».  

Ο Τέναντ υποδύθηκε τον Δόκτωρα από το 2005 έως το 2010, τον 10ο ηθοποιό σε αυτό τον ρόλο. Η Τέιτ εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο ειδικό Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του 2006 ως Ντόνα Νομπ, έναν χαρακτήρα που επανέλαβε για ολόκληρη τη σεζόν του 2008. 

Κι ενώ παραμένει ακόμα αβέβαιο σε πόσα επεισόδια θα εμφανιστούν οι Τέναντι και Τέιτ, η παρουσία τους έχει ενθουσιάσει τους θαυμαστές. Ο Τέναντ υπήρξε ένας από τους πιο διάσημους δόκτωρες που πέρασαν από τη σειρά. 

Ο Γκάτουα είναι ο πρώτος μαύρος ηθοποιός που υποδύεται τον δόκτωρα. Και ο Ντέιβις, σε ανακοίνωσή του, υποσχέθηκε περισσότερες εκπλήξεις. «Το μέλλον είναι εδώ και είναι ο Ντσούτι. Μερικές φορές, έρχεται ένας ταλαντούχος ηθοποιός και είναι τόσο φωτεινός και τολμηρός και λαμπερός που απλά τον παρακολουθώ με θαυμασμό και είμαι ευγνώμων γι αυτή την τύχη που έχω. Ο Ντσούτι μας μάγεψε μέσα σε δευτερόλεπτα. Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι μαζί του και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Είμαι σίγουρος ότι θέλετε να μάθετε περισσότερα αλλά για την ώρα έχουμε το επικό φινάλε με (πρωταγωνίστρια) τη Τζόντι Γουϊτάκερ. Σας υπόσχομαι όμως ότι το 2023 θα είναι θεαματικό», δήλωσε ο δημιουργός.  

Με πληροφορίες από το IndieWire 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή