Netflix: Στα σκαριά η επιστροφή του «Black Mirror» με νέες ιστορίες

Netflix: Στα σκαριά η επιστροφή του «Black Mirror» με νέες ιστορίες

Έχουν περάσει περίπου τρία χρόνια από την πρεμιέρα της πέμπτης σεζόν του δυστοπικού δράματος, ωστόσο πηγές αναφέρουν ότι τώρα η συνέχεια της δημοφιλούς σειράς βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης, μαζί και η επιλογή των ηθοποιών που θα συμμετάσχουν

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Netflix ετοιμάζει μια νέα σειρά ανθολογίας «Black Mirror», όπως αναφέρει αποκλειστικά ο ιστότοπος Variety. 

Έχουν περάσει περίπου τρία χρόνια από την πρεμιέρα της πέμπτης σεζόν του δυστοπικού δράματος, ωστόσο πηγές αναφέρουν ότι τώρα η συνέχεια της δημοφιλούς σειράς βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης, μαζί και η επιλογή των ηθοποιών που θα συμμετάσχουν. 

Κι ενώ δεν έχουν αποκαλυφθεί πληροφορίες σχετικά με τις νέες ιστορίες, το Variety αποκαλύπτει ότι η έκτη σεζόν θα έχει περισσότερα επεισόδιο από την πέμπτη, που αποτελείται από τρία μέρη και στην οποία πρωταγωνιστούν οι Άντριου Σκοτ, Άντονι Μακί, Τόφερ Γκρέις, Μάιλι Σάιρους. 

Μια πηγή κοντά στην παραγωγή αναφέρει στον ιστότοπο ότι η νέα σεζόν είναι περισσότερο κινηματογραφική, με κάθε ενότητα να αντιμετωπίζεται ως ένα μεμονωμένο φιλμ. 

Η νέα σεζόν του «Black Mirror» είναι η πρώτη χωρίς τον δημιουργό Τσάρλι Μπρούκερ και της συνεργάτιδάς του Άναμπελ Τζόονς μετά την αποχώρησή τους από την εταιρεία παραγωγής «House of Tomorrow». 

Το «Black Mirror» αρχικά μεταδόθηκε στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4 για δύο σεζόν. Όμως, η παγκόσμια επιτυχία ήρθε όταν το Netflix με τον μεγάλο προϋπολογισμό και τα άρτια γυρισμένα επεισόδια όπως τα δημοφιλή «San Junipero» και «USS Callister», ενέταξε τη σειρά στα καλύτερα sci-fi προγράμματα που μάλιστα απέσπασε μια σειρά από σημαντικά βραβεία. 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή