«Heartstopper» στο Netflix: Η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη και τρίτη σεζόν

«Heartstopper» στο Netflix: Η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη και τρίτη σεζόν

Ο Τσάρλι και ο Νικ, πρωταγωνιστές του «Heartstopper» επιστρέφουν, καθώς το Netflix ανενέωσε τη δημοφιλή σειρά για δεύτερη και τρίτη σεζόν

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τσάρλι και ο Νικ, πρωταγωνιστές του «Heartstopper» επιστρέφουν, καθώς το Netflix ανενέωσε τη δημοφιλή σειρά για δεύτερη και τρίτη σεζόν. Η streaming πλατφόρμα επιβεβαίωσε την Παρασκευή ότι ανανέωσε τη σειρά σε παραγωγή της See-Saw Films. 

Βασισμένη στο LGBTQ+ μυθιστόρημα – κόμικ της Άλις Όζμαν, το «Heartstopper» αφηγείται την ιστορία των Βρετανών εφήβων Τσάρλι και Νικ οι οποίοι ανακαλύπτουν ότι η απρόσμενη φιλία τους μπορεί να εξελίσσεται σε κάτι μεγαλύτερο, εξερευνώντας παρέα τον νεανικό έρωτα. Όταν ο Τσάρλι ερωτεύεται τον Νικ, πιστεύει ότι δεν έχει ευκαιρία. Αλλά σύντομα ο Νικ θα ανακαλύψει ότι αισθάνεται κάτι περισσότερο από απλή φιλία.  

Η Όζμαν θα επιστρέψει στο ρόλο της σεναριογράφου και δημιουργού. Μάλιστα, κοινοποίησε μια φωτογραφία του ευατού της που κρατάει ένα σκίτσο των Νικ και Τσάρλι μαζί με τη λεζάντα: «Δύο ακόμα σεζόν!». 

Το «Heartstopper» γνώρισε μεγάλη επιτυχία από τότε που κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα στα τέλη Απριλίου και έφτασε στη λίστα με τις 10 καλύτερες σειρές σε 54 χώρες. 

Ο Κιτ Κόνορ, ο οποίος υποδύεται τον Νικ, δήλωνε νωρίτερα στον ιστότοπο Variety πόσο σημαντική ήταν η σειρά για εκείνον. «Το να έχεις μια σειρά στην οποία βλέπεις queer άτομα να είναι ευτυχισμένα μαζί και ενωμένα σαν μια ομάδα, νομίζω ότι υπάρχει κάτι πραγματικά όμορφο σε αυτό (…) νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχεις μια σειρά που απεικονίζει την queer αγάπη και ομορφιά». 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή