Netflix: Προσθήκη προειδοποίησης σε επεισόδιο του «Stranger Things» μετά το μακελειό στο Τέξας

Netflix: Προσθήκη προειδοποίησης σε επεισόδιο του «Stranger Things» μετά το μακελειό στο Τέξας

Το Netflix πρόσθεσε ένα προειδοποιητικό μήνυμα στο πρώτο επεισόδιο της νέα σεζόν του «Stranger Things» που κυκλοφόρησε παγκοσμίως την Παρασκευή, στον απόηχο των πυροβολισμών στο Δημοτικό Σχολείο Ρομπ της κοινότητας Ουβάλντε στο Τέξας

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Netflix πρόσθεσε ένα προειδοποιητικό μήνυμα στο πρώτο επεισόδιο της νέα σεζόν της δημοφιλούς σειράς «Stranger Things» που κυκλοφόρησε παγκοσμίως την Παρασκευή, στον απόηχο των πυροβολισμών στο Δημοτικό Σχολείο Ρομπ της κοινότητας Ουβάλντε στο Τέξας που άφησαν 21 ανθρώπους νεκρούς, συμπεριλαμβανομένων 19 παιδιών. 

«Γυρίσαμε αυτή τη σεζόν του “Stranger Things” πριν από ένα χρόνο. Αλλά δεδομένου του πρόσφατου πυροβολισμού σε σχολείο στο Τέξας, οι θεατές ίσως κατακρίνουν την αρχική σκηνή του πρώτου επεισοδίου ως ενοχλητική. Είμαστε βαθιά λυπημένοι από την φρικαλέα βία και οι καρδιές μας πηγαίνουν σε κάθε οικογένεια που θρηνεί ένα αγαπημένο πρόσωπο», γράφει η προειδοποίηση, η οποία προστέθηκε στο επεισόδιο την τελευταία στιγμή και θα εμφανίζεται μόνο στους Αμερικανούς συνδρομητές της πλατφόρμας.  

Η σεζόν «ανοίγει» με ένα μακελειό που περιλαμβάνει πολλά νεκρά παιδιά. 

Εκπρόσωπος της δημοφιλούς υπηρεσίας streaming είπε στον ιστότοπο The Hollywood Reporter: «Αποφασίσαμε να προσθέσουμε την κάρτα δεδομένης της εγγύτητας της πρεμιέρας σε αυτή την τραγωδία, και επειδή η πρώτη σκηνή είναι πολύ έντονη». 

Πέραν αυτού, τo Netflix έκανε επίσης μοντάζ για να συμπεριλάβει στην περιγραφή του επεισοδίου την εξής φράση: «Προειδοποίηση: Περιέχει έντονες σκηνές βίας με παιδιά». 

Νωρίτερα, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS απέσυρε το τελευταίο επεισόδιο της πρόσφατης σεζόν της σειράς «FBI» το οποίο αναμενόταν να προβληθεί την Τρίτη. Το φινάλε περιλάμβανε μια ιστορία η οποία ακολουθούσε την έρευνα ενός μαθητή για πιθανή εμπλοκή του σε θανάσιμη ληστεία. 

Με πληροφορίες από το The Hollywood Reporter 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή