«Τα Φιλαράκια»: Η σειρά «κατέβηκε» από το ελληνικό Netflix

«Τα Φιλαράκια»: Η σειρά «κατέβηκε» από το ελληνικό Netflix

Τα «Φιλαράκια» («Friends»), η δημοφιλής αμερικανική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στο δίκτυο NBC από το 1994 μέχρι το 2004, δεν υπάρχει πλέον στο ελληνικό Netflix

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα «Φιλαράκια» («Friends»), η δημοφιλής αμερικανική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στο δίκτυο NBC από το 1994 μέχρι το 2004, δεν υπάρχει πλέον στο ελληνικό Netflix.

Το βράδυ της Δευτέρας, πολλοί συνδρομητές της διάσημης πλατφόρμας streaming παρατήρησαν ότι η σειρά έχει πια «κατέβει» και εξέφρασαν τη λύπη και την οργή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Βέβαια, η πλατφόρμα είχε ειδοποιήσει ότι επρόκειτο να αφαιρέσει το «Friends» από την ταινιοθήκη της. 

Η Ελλάδα δεν είναι η μόνη χώρα στην οποία η σειρά των Μάρτα Κάουφμαν, Ντέιβιντ Κρέιν και Κέβιν Σ. Μπράιτ δεν υπάρχει στο Netflix. Για παράδειγμα στην Αμερική, το sitcom δεν βρίσκεται στην πλατφόρμα από τον Ιανουάριο του 2022. Μετά την Ελλάδα, το «Friends» δεν θα προβάλλεται μέσω Netflix και σε άλλες χώρες όπως η Γαλλία, η Ουκρανία, η Γερμανία. 

Γιατί όμως συνέβη αυτό; Λόγω του ότι από τον Ιούλιο του 2019 η συνδρομητική πλατφόρμα της Warner Media, HBO Max απέκτησε τα αποκλειστικά δικαιώματα. 

Με πληροφορίες από το What’s on Netflix 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή