Κάιλι Μινόγκ και Τζέισον Ντόνοβαν μαζί ξανά για το φινάλε του «Neighbours» (φωτό)

Κάιλι Μινόγκ και Τζέισον Ντόνοβαν μαζί ξανά για το φινάλε του «Neighbours» (φωτό)

Οι Μινόγκ και Ντόνοβαν έγιναν γνωστοί μέσα από τη σειρά, που αποτέλεσε το ξεκίνημα της καριέρας τους

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «Neighbours», η δημοφιλής σαπουνόπερα που προβάλλεται στην τηλεόραση της Αυστραλίας, φτάνει στο τέλος της μετά από 37 χρόνια στον «αέρα». 

Οι Κάιλι Μινόγκ και Τζέισον Ντόνοβαν που συμμετείχαν πριν από πολλά χρόνια στη σειρά στους ρόλους των Σαρλίν Μίτσελ και Σκοτ Ρόμπινσον, το αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι των θαυμαστών, επιστρέφουν για το φινάλε του «Neighbours». Μάλιστα, οι Μινόγκ και Ντόνοβαν έγιναν γνωστοί μέσα από τη σειρά, που αποτέλεσε το ξεκίνημα της καριέρας τους. 

Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στα γυρίσματα να γελούν και να αγκαλιάζονται ενώ η δημοφιλής τραγουδίστρια μοιράστηκε φωτογραφίες με τους 2,4 εκατομμύρια θαυμαστές της στο Instagram με την λεζάντα: «Είμαστε ξανά μαζί».

View this post on Instagram

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue)

Aπό την πλευρά του, ο Ντόνοβαν δημοσίευσε μια φωτογραφία με την πινακίδα της θρυλικής «οδού Ράμσεϊ», γράφοντας : «Είναι τόσο ωραίο να επιστρέφω με αυτόν τον απόλυτο θρύλο, Kάιλι Μινόγκ».

Η αυστραλιανή σαπουνόπερα, η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1985 και παρακολουθεί τη ζωή όσων ζουν και εργάζονται στο φανταστικό προάστιο Erinsborough της Μελβούρνης, γύρισε το τελευταίο της επεισόδιο στις αρχές του μήνα και θα προβληθεί από το Channel 5 στις 29 Ιουλίου.

View this post on Instagram

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue)

Το επεισόδιο του γάμου των Μίτσελ και Ρόμπινσον παρακολούθησαν περισσότεροι από 2 εκατομμύρια Αυστραλοί θεατές όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1987, και σχεδόν 20 εκατομμύρια θεατές όταν η σειρά προβλήθηκε στη Βρετανία.

Εκτός από τους Μινόγκ και Ντόνοβαν, από την ίδια σαπουνόπερα ξεκίνησαν την καριέρα τους η Μάργκοτ Ρόμπι και ο Λίαμ Χέμσγουορθ, σύμφωνα με το δημοσίευμα του The Guardian.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το The Guardian 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή