The Simpsons: Θαυμαστές υποστηρίζουν ότι η σειρά προέβλεψε τον καύσωνα

The Simpsons: Θαυμαστές υποστηρίζουν ότι η σειρά προέβλεψε τον καύσωνα

Οι Simpsons είναι διάσημοι για το γεγονός ότι προμηνύουν παγκόσμια ειδησεογραφικά γεγονότα – από την εφεύρεση των έξυπνων ρολογιών έως την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ως πρόεδρος των ΗΠΑ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι θαυμαστές της δημοφιλούς animated σειράς «The Simpsons» υποστηρίζουν ότι το σόου «προέβλεψε» τον καύσωνα που πλήττει αυτές τις μέρες το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η χώρα βρίσκεται εν μέσω ακραίου καιρικού φαινομένου προκαλώντας τις πιο υψηλές θερμοκρασίες που έχουν ποτέ καταγραφεί. Μάλιστα, σε ορισμένες περιοχές το θερμόμετρο έδειξε στις 19 Ιουλίου έως και 43 βαθμούς Κελσίου.

Οι Simpsons είναι διάσημοι για το γεγονός ότι προμηνύουν παγκόσμια ειδησεογραφικά γεγονότα – από την εφεύρεση των έξυπνων ρολογιών έως την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ως πρόεδρο των ΗΠΑ.

Με τις θερμοκρασίες να αυξάνονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, οι θαυμαστές της σειράς έχουν δημοσιεύσει μια σειρά από στιγμιότυπα παλαιών επεισοδίων που «προέβλεψαν» τον καύσωνα.

Αρκετοί χρήστες του Twitter ανήρτησαν απόσπασμα από το επεισόδιο της έκτης σεζόν με τίτλο «Bart of Darkness», στο οποίο ο Χανς Μόλεμαν βγαίνει από το σπίτι του και χαιρετά τον «Mr Sun», προτού αυτοπυρποληθεί στον καύσωνα.

Άλλοι κοινοποίησαν στιγμιότυπα από το φινάλε της 13ης σεζόν «Poppa’s Got a Brand New Badge», το οποίο ξεκινά με έναν καύσωνα που πλήττει το Σπρίνγκφιλντ.

«Οι Simpsons το είχαν προβλέψει» έγραψε ένας θαυμαστής για το επεισόδιο όπου παρουσιάζει το μελάνι να λιώνει από εφημερίδα στο πρωτοσέλιδο της οποίας αναγράφεται: «Το κύμα καύσωνα συνεχίζεται».

Ένας δεύτερος σχολίασε: «Οι Simpsons προέβλεψαν τα πάντα».

 

Με πληροφορίες από τα ΑΠΕ-ΜΠΕ και Independent 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή