Οι στάχτες της ηθοποιού του «Star Trek», Νισέλ Νίκολς, θα πάνε εκεί που ανήκουν: στο διάστημα

Οι στάχτες της ηθοποιού του «Star Trek», Νισέλ Νίκολς, θα πάνε εκεί που ανήκουν: στο διάστημα

Το ταξίδι θα αναλάβει η Celecte Inc. και στην αποστολή θα υπάρχουν οι στάχτες κι άλλων συντελεστών της θρυλικής σειράς

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι περισσότεροι γνώρισαν και αγάπησαν την ηθοποιό Νισέλ Νίκολς ως Ουχούρα στο «Star Trek» -κάτι που, άλλωστε, επιβεβαιώθηκε και με τον θάνατό της, πίσω στον Ιούλιο, με πολύ κόσμο στα social media να σπεύδει να αποχαιρετήσει την ηθοποιό με κάποια εικόνα ή σκηνή από την θρυλική σειρά. 

Η Celeste Inc. μια ιδιωτική εταιρεία που συνεργάζεται με την NASA, αποφάσισε, βέβαια, να πάει τον φόρο τιμής ένα βήμα πιο πέρα. Ή και πολλά, μιας και οι στάχτες της εκλιπούσας Νισέλ Νίκολς θα ταξιδέψουν στο διάστημα. 

Έτσι, λοιπόν, μέρος από τις στάχτες της ηθοποιού που πέθανε στα 89 της χρόνια, θα «επιβιβαστούν» στον πύραυλο Vulcan Centaur της United Launch Alliance σε πτήση που θα γίνει μέσα στην χρονιά. 

Η απογείωση του πυραύλου θα γίνει στην Φλόριντα, ενώ το αεροσκάφος αναμένεται να φτάσει και πέρα από το τηλεσκόπιο James Webb, στο διαπλανητικό διάστημα. 

Οι στάχτες της Νισέλ Νίκολς δεν θα είναι οι μόνες συντελεστών του «Star Trek» που θα «ταξιδέψουν» στην εν λόγω αποστολή. Μαζί θα βρίσκονται και αυτές του Τζέιμς Ντούχαν που υποδύθηκε τον Μοντγκόμερι Σκοτ (ή «Σκότι»), του δημιουργού της σειράς Τζιν Ρόντενμπερι και της συζύγου του Μέιτζελ Ρόντενμπερι που επίσης έπαιξε στο «Star Trek» την Κριστίν Σαπέλ και την Number One αλλά και χάρισε την φωνή της στους περισσότερους υπολογιστές της σειράς.

Με πληροφορίες από το Hollywood Reporter.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή