Πώς πήγαν «Τα Νούμερα» στο Twitter;

Πώς πήγαν «Τα Νούμερα» στο Twitter;

Η νέα σειρά του Φοίβου Δεληβοριά έχει συζητηθεί παντού -και φυσικά, στο Twitter

2' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αφού τα τελευταία χρόνια ανέβαινε κάθε καλοκαίρι στην «Ταράτσα του Φοίβου» μαζί με φίλους μουσικούς, ο Φοίβος Δεληβοριάς αποφάσισε να ξεδιπλώσει την πιο θεατρική πλευρά του και την αγάπη του για το βαριετέ και στη μικρή οθόνη. 

Και εγένετο «Τα Νούμερα». H νέα δηλαδή τηλεοπτική σειρά του Φοίβου Δεληβοριά (σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη) στην οποία συνδυάζει είδη, ιδέες και πρόσωπα με έναν τρόπο που το αποτέλεσμα είναι αταξινόμητο και δεν μοιάζει με τίποτα που έχουμε δει ως τώρα, όπως καταλάβαμε ήδη από το πρώτο επεισόδιο. 

Είναι κωμωδία; Σαφές ήδη από το τρέιλερ στο οποίο βλέπουμε ως γκεστ τον Γιάννη Μπέζο αλλά και τον Αντύπα να τραγουδάει το «Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο» στην πομπή μιας…κηδείας. Είναι μιούζικαλ; Κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο όταν τα τραγούδια λειτουργούν αφηγηματικά μέσα σε αυτό. Είναι και τρόπον τινά μουσική εκπομπή; Αυτό θα έλεγε κανείς δεδομένου ότι σε κάθε επεισόδιο καλεσμένος θα είναι κάποιος εγχώριος μουσικός, όπως ακριβώς και στην «Ταράτσα» (πρώτη καλεσμένη, στο δεύτερο επεισόδιο, θα είναι η Νατάσα Μποφίλιου). Είναι αυτοβιογραφικό; Με τον αφαιρετικό τρόπο που ήταν και οι ταινίες του Φελίνι. 

Τα «Νούμερα», που θα προβάλλονται κάθε Παρασκευή στις 22:00 στην ΕΡΤ, έκαναν αίσθηση με το πρώτο τους επεισόδιο στους χρήστες των social media. Συγκεντρώσαμε μερικά ενδεικτικά -και ενίοτε απολαυστικά tweets- με τις πρώτες εντυπώσεις και σχόλια από τα «Νούμερα».  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή