Μια βασιλική οικογένεια σε κρίση στο νέο τρέιλερ του «The Crown»

Μια βασιλική οικογένεια σε κρίση στο νέο τρέιλερ του «The Crown»

Μια μικρή γεύση από όσα θα δούμε στον νέο κύκλο της σειράς του Netflix που βρίσκεται προ των πυλών

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε για τον νέο και πέμπτο κύκλο του «The Crown» που θα βγει «στον αέρα» του Netflix στις 9 Νοεμβρίου. 

Πολυαναμενόμενη σεζόν από κάθε άποψη, μιας και ο πρόσφατος θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον μερίδας του κοινού για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας και την ιστορία της, ενώ έχουμε επίσης να περιμένουμε αλλαγή στο καστ, δύο σεζόν μετά την προηγούμενη και τέλος, η σεζόν θα καταπιαστεί με τα τελευταία χρόνια της ζωής της Πριγκίπισσας Νταϊάνα. 

«Η βασιλική οικογένεια βρίσκεται σε κρίση» όπως μαθαίνουμε και στην αρχή του νέου τρέιλερ του νέου κύκλου της σειράς, όσο από πίσω ακούγεται το «Bittersweet Symphony». Από τα δυόμιση αυτά λεπτά είναι εμφανές πως η Νταϊάνα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στα επόμενα επεισόδια. 

Στην πέμπτη σεζόν του «The Crown» θα δούμε την Ιμέλντα Στόντον ως Βασίλισσα Ελισάβετ, τον Τζόναθαν Πράις στον ρόλο του Φιλίππου, την Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι ως Νταϊάνα, τον Ντόμινικ Ουέστ ως Κάρολο και τη Λέσλι Μάνβιλ ως Πριγκίπισσα Μαργαρίτα. 

Προς το παρόν, κάνουμε προθέρμανση με το παρακάτω τρέιλερ:

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή