Για ποιον «σπουδαίο Έλληνα Maestro» έβαλε αγγελία το Netflix;

Για ποιον «σπουδαίο Έλληνα Maestro» έβαλε αγγελία το Netflix;

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πάει στο Netflix και η πλατφόρμα το διασκεδάζει στα social media της

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εγχώρια τηλεοπτική πραγματικότητα γιορτάζει τα τελευταία 24ωρα μια σημαντική πρωτιά κι αυτή δεν είναι άλλη πως το ότι για πρώτη φορά ελληνική σειρά θα βρίσκεται σε λίγο καιρό στη δημοφιλή streaming πλατφόρμα του Netflix. 

Μιλάμε φυσικά για το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που από 19 Δεκεμβρίου θα είναι διαθέσιμο για τους συνδρομητές του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την ιστορία που εκτυλίσσεται στους Παξούς στις αρχές του 2023. 

Οι εγχώριοι λογαριασμοί του Netflix επιστράτευσαν το χιούμορ τους ανεβάζοντας μία «αγγελία» στην οποία διαβάζουμε: «NETFLIX ΕΛΛΑΣ: Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου, από τον σπουδαίο Έλληνα MAESTRO, Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Από 19 Δεκεμβρίου στο Netflix». 

Για τους πιο παρατηρητικούς, βέβαια, η αμέσως επόμενη αγγελία πάει ως εξής: «ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ Πωλείται πιάνο ελαφρώς μεταχειρισμένο, έχει χρησιμοποιηθεί από διάσημο MAESTRO». 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix Greece (@netflixgr)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή