«Squid Game»: Δοκιμασία σε αντίξοες συνθήκες στο νέο ριάλιτι – Τι απαντά το Netflix

«Squid Game»: Δοκιμασία σε αντίξοες συνθήκες στο νέο ριάλιτι – Τι απαντά το Netflix

Την ώρα που έπαιζαν το παιχνίδι «Red Light, Green Light», κάποιοι συμμετέχοντες άρχισαν να μην νιώθουν καλά ενώ άλλοι προσπαθούσαν να ολοκληρώσουν την προσπάθεια στους -3 βαθμούς Κελσίου

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας μικρός αριθμός συμμετεχόντων στην ριάλιτι εκπομπή «Squid Game: The Challenge» χρειάστηκε πρόσφατα ιατρική φροντίδα, όταν έπρεπε να διαγωνιστεί σε θερμοκρασίες κάτω του μηδενός. 

Το καστ και το επιτελείο εργάζονται στα στούντιο του Κάρντινγκτον που βρίσκονται σε ένα υπόστεγο μιας πρώην βάσης της Βασιλικής Αεροπορίας, βόρεια του Λονδίνου. 

Την ώρα που έπαιζαν το – γνωστό από τη σειρά «Squid Game» – παιχνίδι «Red Light, Green Light», κάποιοι συμμετέχοντες άρχισαν να μην νιώθουν καλά ενώ άλλοι προσπαθούσαν να ολοκληρώσουν την προσπάθεια στους -3 βαθμούς Κελσίου. Ένας παίκτης τραυματίστηκε στον ώμο όταν κατά λάθος έπεσε σε έναν τοίχο, ενώ άλλοι θεραπεύτηκαν από ελαφρές παθήσεις. Οι παραγωγοί διέψευσαν κατηγορηματικά στον ιστότοπο Variety ότι οι διαγωνιζόμενοι απομακρύνθηκαν από τις εγκαταστάσεις. 

Τις τελευταίες μέρες, η Βρετανία δοκιμάζεται από σφοδρή κακοκαιρία. 

Το Netflix, μαζί με τους συμπαραγωγούς από το Studio Lambert και το The Garden, υποβάθμισαν τις οδυνηρές συνθήκες που περιέγραψαν οι παίκτες. 
«Νοιαζόμαστε για την υγεία και την ασφάλεια των συμμετεχόντων και του προσωπικού πίσω από τις κάμερες. Παρόλο που είχε πολύ κρύο στο πλατό – και οι διαγωνιζόμενοι ήταν προετοιμασμένοι για αυτό – οποιοσδήποτε ισχυρισμός για σοβαρό τραυματισμό, είναι αναληθής», ανέφερε η πλατφόρμα σε ανακοίνωσή της που αναπαρήγαγε η εφημερίδα Times. 

Ένας άλλος διαγωνιζόμενος δήλωσε ότι σε κάθε παίκτη δόθηκαν δύο ισοθερμικά, δύο κάλτσες, μια μπλούζα, παπούτσια και μια φόρμα. Κάτω από τα ρούχα φορούσαν ειδικά γιλέκα προστασίας.

Το Netflix ανακοίνωσε τον Ιούνιο ότι προσλάμβανε αγγλόφωνους συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο για το «μεγαλύτερο ριάλιτι διαγωνισμό», βασισμένο στη δημοφιλή Κορεάτικη σειρά. Ο διαγωνισμός έχει 456 παίκτες οι οποίοι διαγωνίζωνται για το έπαθλο των 4.56 εκατ. δολαρίων. 

Η σειρά «Squid Game», που βασίζεται σε σενάριο και παραμένει το πιο δημοφιλές πρόγραμμα του Netflix όλων των εποχών, ανανεώθηκε τον Ιούνιο για δεύτερη σεζόν. 

Με πληροφορίες από τους Los Angeles Times, το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή