«Succession»: Νέο teaser με πλάνα από τα επερχόμενα επεισόδια – Πότε κάνει πρεμιέρα η τέταρτη σεζόν

«Succession»: Νέο teaser με πλάνα από τα επερχόμενα επεισόδια – Πότε κάνει πρεμιέρα η τέταρτη σεζόν

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο HBO έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολιγόλεπτο βίντεο που περιλαμβάνει καινούργια πλάνα από τα επερχόμενα επεισόδια της πολυβραβευμένης σειράς

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η οικογένεια Ρόι επιστρέφει στη μικρή οθόνη και – αν κρίνουμε από το νέο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε – η μάχη για το ποιος θα ανέβει στην εξουσία, συνεχίζεται.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο HBO έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολιγόλεπτο βίντεο που περιλαμβάνει καινούργια πλάνα από τα επερχόμενα επεισόδια της πολυβραβευμένης σειράς. Εκτός όμως από αυτό, αποκάλυψε και την ημέρα που η τέταρτη σεζόν του «Succession» θα κάνει πρεμιέρα. Αυτή είναι η 26η Μαρτίου του 2023. 

Στο teaser παρακολουθούμε τα αδέρφια Ρόι – τον υποψήφιο πρόεδρο Κόνορ (Άλαν Ρακ), το πρώην γκόλντεν μπόι Κένταλ (Τζέρεμι Στρονγκ), τον λίγο ανώριμο Ρόμαν (Κιέραν Κάλκιν) και την δολοπλόκα κόρη Σιβόν (Σάρα Σνουκ) – σε αναστάτωση μετά τα γεγονότα του φινάλε της τρίτης σεζόν και την πρόταση πώλησης της εταιρείας από τον πατέρα τους Λόγκαν (Μπράιαν Φοξ), στον μεγιστάνα της τεχνολογίας Λούκας Μάτσον (Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ).

Επιπλέον, στο βίντεο βλέπουμε τον Κόνορ και την Γουίλα (Τζαστίν Λούπε) να παντρεύονται, αλλά και τον Τομ (Μάθιου Μακφάντιεν) να εντάσσεται στον στενό κύκλο ανθρώπων του Λόγκαν. 

Στο καστ ανακοινώθηκαν και νέα ονόματα, όπως οι: Άναμπεθ Γκις, Άνταμ Γκούντλεϊ, Έιλι Χάρμποε και Γιόχανες Χάουκουρ Γιόχανεσον.

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή