Το «Gattaca» μεταφέρεται στη μικρή οθόνη από τους δημιουργούς του «Homeland»

Το «Gattaca» μεταφέρεται στη μικρή οθόνη από τους δημιουργούς του «Homeland»

Τη μεταφορά της δυστοπικής ταινίας στη μικρή οθόνη και συγκεκριμένα το δίκτυο Showtime, θα αναλάβουν οι δημιουργοί της επιτυχημένης κατασκοπικής σειράς «Homeland», Αλεξ Γκάνζα και Χάουαρντ Γκόρντον

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To «Gattaca», η δημοφιλής ταινία επιστημονικής φαντασίας από το 1997 σε σενάριο Αντριου Νίκολ με πρωταγωνιστές τους Ιθαν Χοκ, Ούμα Θέρμαν και Τζουντ Λο, θα γίνει τηλεοπτική σειρά

Τη μεταφορά της δυστοπικής ταινίας στη μικρή οθόνη και συγκεκριμένα το δίκτυο Showtime, θα αναλάβουν οι δημιουργοί της επιτυχημένης κατασκοπικής σειράς «Homeland», Αλεξ Γκάνζα και Χάουαρντ Γκόρντον. 

Η ιστορία του «Gattaca» έχει ως εξής: σε ένα μακρινό μέλλον, ο Βίνσεντ Φρίμαν είναι ένας νεαρός άνδρας ο οποίος θεωρείται «κατώτερος» καθώς η σύλληψή του ήταν αποτέλεσμα έρωτα και δεν έγινε σε κάποιο εργαστήριο. Ο Φρίμαν επιθυμεί να ταξιδέψει στο Διάστημα. Για να το καταφέρει αυτό, όμως, θα πρέπει να αλλάξει την εμφάνισή του. Σύντομα θα ανέβει στην ιεραρχία του Οργανισμού Γκάτακα.  

Κι ενώ δεν υπάρχει ακόμα κάποιο σχόλιο από το Showtime ή τη Sony TV, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το πρότζεκτ βρίσκεται σε στάδιο ετοιμασίας εδώ και περισσότερο από έναν μήνα όπως αναφέρει ο ιστότοπος The Hollywood Reporter. 

Τα τελευταία χρόνια, οι Γκόρντον και Γκάνζα έχουν μια στενή συνεργασία με το δίκτυο καθώς το «Homeland» έφερε υψηλά νούμερα τηλεθέασης. 

Με πληροφορίες από το The Hollywood Reporter 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή