«The Bear»: Ο Κάρμι και η χαοτική του κουζίνα επιστρέφουν

«The Bear»: Ο Κάρμι και η χαοτική του κουζίνα επιστρέφουν

Η δημοφιλής streaming υπηρεσία κυκλοφόρησε τώρα το τρέιλερ με πλάνα από τα νέα επεισόδια – Πρεμιέρα για την Ελλάδα στις 19 Ιουλίου

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «The Bear», η επιτυχημένη σειρά της πλατφόρμας Hulu επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν στις 22 Ιουνίου στις ΗΠΑ, ενώ στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμη από τις 19 Ιουλίου μέσω του Disney+.

Η δημοφιλής streaming υπηρεσία κυκλοφόρησε τώρα το τρέιλερ με πλάνα από τα νέα επεισόδια. Η πρώτη σεζόν ολοκληρώθηκε με τον σεφ Κάρμεν (Κάρμι) Μπερζάτο (Τζέρεμι Αλεν Γουάιτ) και τους μάγειρές του να βρίσκουν τα χρήματα που είχε αφήσει ο αδερφός του Μάικι λίγο πριν πεθάνει. Με αυτά σχεδιάζουν να αναδημιουργήσουν το φαγάδικο The Beef σε νέο και ανανεωμένο εστιατόριο. 

Η επίσημη περιγραφή του δεύτερου κύκλου επεισοδίων είναι η εξής: «Οι Κάρμι, Σίντνεϊ και Ρίτσι εργάζονται ώστε να μετατρέψουν το σαντουιτσάδικό τους σε ένα σύγχρονο στέκι. Καθώς “απογυμνώνουν” ό,τι υπήρχε από το παλιό εστιατόριο, η ομάδα αντιμετωπίζει τη δική της προσωπική μεταμόρφωση. Τα μέλη της αναγκάζονται να έρθουν αντιμέτωπα με το παρελθόν και να αποφασίσουν το μέλλον. Φυσικά, το άνοιγμα του νέου εστιατορίου έχει πολλή γραφειοκρατεία και άλλες προκλήσεις. Η μετάβαση θα φέρει και μια νέα οπτική όσον αφορά τη φιλοξενία. Το προσωπικό θα αναγκαστεί να παραμείνει ενωμένο, να αναπτύξει τις δεξιότητες και ταυτόχρονα να μάθει τι σημαίνει να βρίσκεσαι σε υπηρεσία, τόσο για τους πελάτες όσο και για τους άλλους».

Το «The Bear» αποτέλεσε έκπληξη για το Hulu καθώς οι θαυμαστές αγάπησαν τον χαοτικό αλλά αξιολάτρευτο Κάρμι.

Εκτός από τον Γουάιτ, στο καστ συμμετέχουν και οι Αμπι Ελιοτ, Λάιονελ Μπόις, Λίζα Κολόν – Ζάγιας και Μάτι Μάθισον. Στα νέα επεισόδια θα συμμετάσχει και ο σταρ του «Better Call Saul», Μπομπ Οντενκερκ. 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή