Ο Στίβεν Χόκινγκ στο «The Big Bang Theory»

Ο Στίβεν Χόκινγκ στο «The Big Bang Theory»

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν παρακολουθούσατε τα «Φιλαράκια», σίγουρα θα τη βλέπετε. Αναφερόμαστε στην κωμική σειρά «The Big Bang Theory», που στις ΗΠΑ μετράει τον έκτο κύκλο, και στο Star αρχίζει ο πέμπτος, από τις 9/2 κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Πρόκειται για τη δημοφιλέστερη σειρά του αμερικανικού CBC, που σεζόν τη σεζόν αυξάνει την τηλεθέασή της, αγγίζοντας τα 15,82 εκατ. στον 5ο κύκλο. Στα ατού της σειράς, που έχει στο επίκεντρο μια παρέα λαμπρών φυσικών επιστημόνων και μια… ξανθιά δυναμική σερβιτόρα, την Πένι, είναι η παρεΐστικη ατμόσφαιρα και το ιδιαίτερο χιούμορ της, με τις έξυπνες ατάκες να δίνουν και να παίρνουν. Κάποιες φορές μπορεί να μην καταλαβαίνουμε απολύτως όσα λένε για τη θεωρία των χορδών κ.ο.κ., αλλά χαμογελάς ακούγοντάς τους να αναλύουν τα πιο απλά πράγματα χρησιμοποιώντας ορολογία επιπέδου phD στη φυσική. Από τους μοναδικούς χαρακτήρες ξεχωρίζει ο εκκεντρικός και εγωκεντρικός παντογνώστης δρ Σέλντον Κούπερ, τον οποίο υποδύεται ο βραβευμένος δις με Χρυσή Σφαίρα και με ΕΜΜΥ Τζιμ Πάρσονς. Ο Σέλντον παραμένει ικανοποιημένος όταν περνάει τις νύχτες του με τον συνάδελφο και συγκάτοικό του Λέοναρντ, που όπως και εκείνος λατρεύει το «Star Wars» και τα βίντεογκεϊμ, τον πολύγλωσσο Χάουαρντ, που ζει «φρίκη» επειδή μένει με την καταπιεστική μητέρα του, και τον Ινδό Ραζ, που απεχθάνεται το ινδικό φαγητό και που μιλάει στις γυναίκες όταν πιει ένα ποτηράκι. Ο Λέοναρντ όμως από τη στιγμή που γνωρίζει την Πένι ανακαλύπτει ένα καινούργιο… σύμπαν, τον έρωτα!

Στον 5ο κύκλο της σειράς, η Πένι συνειδητοποιεί πως είναι ακόμη ερωτευμένη με τον Λέοναρντ, αλλά εκείνος είναι ζευγάρι με την Πρία, παρότι η σχέση τους συνεχίζεται εξ αποστάσεως.

Στον κύκλο αυτό, στο 21ο επεισόδιο θα εμφανιστεί ο μαθηματικός και φυσικός, καθηγητής του Κέμπριτζ, δρ Στίβεν Χόκινγκ. Ο Σέλντον θα συναντήσει το ίνδαλμά του αφού περάσει πολλές ταλαιπωρίες. Ο παραγωγός της σειράς, Μπιλ Πράντι, δήλωσε: «Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ακόμη! Το πώς τα καταφέραμε είναι ένα μυστήριο, που μόνο μια ιδιοφυΐα, όπως εκείνος, μπορεί να το κατανοήσει». Στο 20ό επεισόδιο γκεστ εμφάνιση κάνει ο Σποκ, Λέοναρντ Νιμόι. Παίζουν επίσης οι Κάλι Κουόκο, Τζόνι Γκαλέκι, Σάιμον Χέλμπεργκ, Σάρα Γκίλμπερτ, Κουνάλ  Ναϊγιάρ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή