Ελέω θέρους επιστροφή στα τουρκικά σίριαλ

Ελέω θέρους επιστροφή στα τουρκικά σίριαλ

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί οι τηλεθεατές να γύρισαν τη σεζόν που ολοκληρώνεται την πλάτη στις τουρκικές σειρές, όπως προκύπτει από τις… χαμηλές πτήσεις που σημειώνουν, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen Audience Measurement ωστόσο τα κανάλια ελέω… κρίσης και θέρους συνεχίζουν να τους αφιερώνουν τηλεοπτικό χρόνο. Ηδη στον ΑΝΤ1 προβάλλονται ο 2ος κύκλος του «Karadayi» και ο 4os κύκλος του «Σουλεϊμάν, ο μεγαλοπρεπής», με τον τελευταίο να μπαίνει μετά βίας στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο, καθώς τον βλέπουν οι μισοί από πέρυσι, που ήταν 1 εκατομμύριο τηλεθεατές. Από Δευτέρα αρχίζει στο Mega η σειρά «Διαμάντια και έρωτας» με τους Τουμπά Μπουγιουκουστούν («Ενα αστέρι γεννιέται») και Ενγκίν Αγκιουρέκ («Φατμαγκιούλ»). Η πρεμιέρα της σειράς που συνδυάζει καταιγιστική δράση, αστυνομική πλοκή και αποκαλύψεις που διαδέχονται η μία την άλλη, και κόβουν την ανάσα, θα γίνει αύριο στις 21.15 με διπλό επεισόδιο. Οι ζωές του Ομέρ και της Ελίφ διασταυρώνονται με τραγικό τρόπο, όταν ο πλούσιος πατέρας εκείνης θα βρεθεί δολοφονημένος στο αυτοκίνητό του, ενώ στο διπλανό κάθισμα βρίσκεται νεκρή η αρραβωνιαστικιά του Ομέρ. Πώς βρέθηκαν μαζί τα θύματα, ποιος τους σκότωσε και γιατί; Οι αποκαλύψεις θα είναι συγκλονιστικές για τους δύο ήρωες, καθώς τα θύματα εμπλέκονταν σε ξέπλυμα χρήματος και παράνομα διαμάντια.

Την ερχόμενη Δευτέρα στο Star, στις 18.40, στη θέση της σειράς «Προδοσία», που θα συνεχιστεί τη νέα σεζόν, θα προβάλλεται η τουρκική εκδοχή της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς που είχαμε δει στην ΕΡΤ «Νοικοκυρές σε απόγνωση», με τίτλο «Γυναίκες σε απόγνωση». Στην τουρκική εκδοχή η ιστορία μας μεταφέρει στην Κωνσταντινούπολη, όπου ζουν οι έξι ηρωίδες, η Γιασεμίν, η Ελίφ, η Νερμίν, η Ζελίς, η Εμέλ και η Χαντάν. Αν και διαφορετικές, είναι αγαπημένες φίλες και ζουν μια ήσυχη ζωή, στην οποία τις αντοχές τους δοκιμάζει η μονότονη καθημερινότητα του συζυγικού βίου. Αναρωτιούνται αν υπάρχουν τελικά περισσότερα στη ζωή από το να ράβεις, να μαγειρεύεις, να καθαρίζεις, να πλένεις πιάτα, να φροντίζεις συζύγους και παιδιά. Τις ζωές τους αλλάζει για πάντα ένα τραγικό γεγονός, η αυτοκτονία της Χαντάν χωρίς εμφανή αίτια… Με τις Σονγκιούλ Οντέν, Τσεϊντά Ντουβεντσί, Οζγκέ Οζντέρ, Μπενού Γιλντιρμλάρ, Εβρίμ Σολμάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή