«Unforgettable», νέα αστυνομική σειρά

«Unforgettable», νέα αστυνομική σειρά

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΑΤΙΕΣ. Συνηθίζουν τα κανάλια όταν ένα πρόγραμμα δεν φέρνει τις προσδοκώμενες τηλεθεάσεις να το διακόπτουν ή να το επαναπρογραμματίζουν, συνήθως σε ώρες απαγορευτικές για την πλειονότητα των τηλεθεατών. Το ξαναζήσαμε αυτό πρόσφατα με το Mega, και τις ξένες σειρές «The big C» και «Community», τις οποίες ύστερα από μία εβδομάδα προβολής στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης το κανάλι τις εξαφάνισε για να τις επαναφέρει σε λίγες ημέρες και πάλι, όμως στη μεταμεσονύχτια ζώνη των… βρικολάκων. Σε λίγες ημέρες στο ίδιο κανάλι ολοκληρώνεται ο α΄ κύκλος της σειράς «The Client list», η μία από τις τρεις νέες σειρές του καναλιού που προβάλλεται σε κάπως λογική ώρα, στις 00.30, αλλά και αυτή δεν θα συνεχιστεί άμεσα, με προβολή του β΄ κύκλου, αλλά θα δώσει τη θέση της σε κάποια άλλη σειρά.

Οσο και εάν κάποιοι ξαναβλέπουν τα «Είσαι το ταίρι μου, «Στο παραπέντε» και «Μαύρα μεσάνυχτα» και «Πενήντα-πενήντα», καθώς κατακαλόκαιρο είναι λιγοστές οι επιλογές για όσους παραμένουν στον καναπέ, έχει σημασία όταν δημιουργείς μια συνήθεια να την υποστηρίζεις, επιδεικνύοντας κάποια συνέπεια στις αποφάσεις σου.

Αισιοδοξούμε ότι τουλάχιστον τη νέα αστυνομική σειρά «Unforgettable», με τους Πόπι Μοντγκόμερι, Ντίλαν Γουόλς, Μάικλ Γκαστόν και Κέβιν Ράνκιν, που κάνει πρεμιέρα στο Mega από τις 11/8, στις 00.30, θα τη δούμε ολόκληρη. Κεντρική ηρωίδα αυτής της σειράς είναι η ντετέκτιβ Κάρι, η οποία έχει την ιδιαιτερότητα της «υπερμνήμης» και η οποία και να θέλει δεν μπορεί να ξεχάσει τίποτε απολύτως. Θυμάται τα πάντα με όλες τις λεπτομέρειες. Ημερομηνίες, φάτσες ακόμα και τι φορούσε κάποιος πριν από πέντε χρόνια μια συγκεκριμένη ημέρα. Το μόνο που δεν μπορεί να θυμηθεί είναι οι λεπτομέρειες από την ημέρα που η αδελφή της δολοφονήθηκε. Υπερβολικό; Και όμως γίνεται.

Ολα αρχίζουν όταν η Κάρι, που έχει παρατήσει τη δουλειά της, αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το χάρισμα της «υπερμνήμης» και να βγάλει λεφτά στα καζίνο. Μια δολοφονία θα ανατρέψει τα σχέδιά της και θα τη φέρει κοντά στον πρώην εραστή της, τον μαχητικό ντετέκτιβ Αλ Μπερνς, για τον οποίο φαίνεται πως τρέφει ακόμη συναισθήματα. Η ντετέκτιβ με τη μνήμη… ελέφαντα μπαίνει στην ομάδα του με σκοπό να τον βοηθήσει στην εξιχνίαση ανθρωποκτονιών, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσει και να επιλύσει τη δολοφονία της αδελφής της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή