Η Εμιλι βαν Καμπ ζητάει «Revenge»

Η Εμιλι βαν Καμπ ζητάει «Revenge»

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακολουθώντας τη λογική του Mega, που αυγουστιάτικα προχώρησε στην προβολή της νέας καθημερινής σειράς «Ονειρο ήταν» με ικανοποιητικά αποτελέσματα, καθώς η σειρά χτυπάει 35άρια, ο Αlpha προβάλει από την 1η Σεπτεμβρίου απέναντι από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων, καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή), στις 20.00, τη δημοφιλή στις ΗΠΑ σειρά του ABC «Revenge». Κεντρική ηρωίδα της κοσμοπολίτικης σειράς, που ήρθε να καλύψει το κενό από τους «Brothers and sisters» και θυμίζει τα ξεκατινιάσματα της «Δυναστείας» ενώ διαθέτει ίντριγκα, μυστήριο, αγωνία και έρωτες, με φόντο το κοσμοπολίτικο Χάμπτονς, είναι ένα σαγηνευτικό θηλυκό που αλλάζει ταυτότητα για να πάρει εκδίκηση. Μια γυναίκα-αράχνη, που υφαίνει έναν δηλητηριώδη ιστό για να τυλίξει αυτούς που πρόδωσαν τον πατέρα της. Ολα αρχίζουν όταν η Εμιλι Θορν, κατά κόσμον Εμιλι βαν Καμπ («Brothers and sisters», «Ben Ηur», «Captain America: The winter soldier») έρχεται στο Χάμπτονς, τον παραθεριστικό οικισμό των πλουσίων, στο Σαουθάμπτον.

Διαθέτοντας τη γοητεία του «κοριτσιού της διπλανής πόρτας», ευγενική και φιλική όσο χρειάζεται, νοικιάζει ένα σπίτι δίπλα στην έπαυλη της οικογένειας Γκρέισον για την περίοδο του καλοκαιριού. Με τη φινετσάτη συμπεριφορά της, δεν θα αργήσει να μπει στον κύκλο της υψηλής κοινωνίας. Αυτό είναι το πρώτο βήμα σε ένα αριστοτεχνικά στημένο σχέδιο εκδίκησης, αφού η Εμιλι στην πραγματικότητα είναι η Αμάντα Κλαρκ, που πριν από 17 χρόνια ζούσε στο Χάμπτονς στο ίδιο σπίτι, μέχρι τη στιγμή που μια συνωμοσία των ισχυρών της περιοχής έστειλε τον λατρεμένο πατέρα της ισόβια στη φυλακή, με το πρόσχημα εγκληματικών πράξεων. Λίγο πριν από τον θάνατό του, εκείνος θα προλάβει να στείλει ένα ημερολόγιο στην Αμάντα με τα πρόσωπα και τα γεγονότα που τον έμπλεξαν σε αυτήν τη μοιραία για τη ζωή του περιπέτεια.

Τώρα, η Αμάντα είναι αποφασισμένη να ξετυλίξει τον δηλητηριώδη ιστό που έχει υφάνει για κάθε ένα από τα πρόσωπα που πρόδωσαν τον πατέρα της – επιχειρηματίες, δικαστές, πολιτικούς. Κεντρικό πρόσωπο της εκδικητικής εμμονής της, η Βικτόρια Γκρέισον, που ενσαρκώνει μοναδικά η Μάντλιν Στόου («Ο τελευταίος των Μοϊκανών» και «12 πίθηκοι»), «μητριάρχης» της οικογένειας Γκρέισον, βασίλισσα της κοσμικής ζωής και φιλάνθρωπος… Δημιουργός της σειράς, της οποίας έχει στις ΗΠΑ εγκριθεί ο 4ος κύκλος, είναι ο Μάικ Κίλι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή