Η εθνική μπάσκετ καθηλώνει τους θεατές

Η εθνική μπάσκετ καθηλώνει τους θεατές

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενώ οι προσπάθειες της Εθνικής μας στο Μουντομπάσκετ καθηλώνουν όλο και περισσότερους τηλεθεατές στη συχνότητα του ΑΝΤ1, καθώς μπαίνουμε στη φάση των «16» (δημοφιλέστερη μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές ήταν η αναμέτρησή της με την Κροατία στις 3/9, με 1.158.000 τηλεθεατές και μερίδιο επί των ανοιχτών τηλεοράσεων 32,8% που άγγιξε στους νέους 15-24 ετών το 61,6%), τα κανάλια παίρνουν θέσεις μάχης.

Εν καιρώ θα δούμε εάν το Mega θα ανακτήσει τις δυνάμεις που έχασε πέρυσι από τον ανταγωνισμό του ΑΝΤ1 και του Alpha. Προς το παρόν, στον ειδησεογραφικό τομέα, ο ΣΚΑΪ διατηρεί το κοινό που έχει αποκτήσει με τη Σία Κοσιώνη στα νέα των εννέα, το Mega με τη Μαρία Σαράφογλου χτυπάει 30άρια, υπερισχύοντας του καναλιού του Αμαρουσίου, ενώ στον στίβο μπαίνουν από τη Δευτέρα 8/9 και η Μάρα Ζαχαρέα με τον Ν. Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο του Star.

Μία από τις κορυφαίες κόντρες της νέας σεζόν θα αφορά στην ελληνική μυθοπλασία. Ενδεικτικό είναι το ότι εκτός από τις νέες εβδομαδιαίες σειρές που αναμένονται με ενδιαφέρον, όπως αυτή του Γ. Καπουτζίδη (Mega), η «Εκδρομή» (ANT1) και άλλες, έχουν προγραμματίσει στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης καθημερινή ελληνική σειρά τρία κανάλια. Εκτός από τα «Κλεμμένα όνειρα» του Mega, θα δούμε από τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1 τους «Συμμαθητές» του Β. Θωμόπουλου με τους Π. Χαϊκάλη, Κρ. Κατσούλη, Μαριάννα Τουμασάτου, Μ. Μαρίνο, Μ. Αθανασίου, και στο Star μια δραματική συμπαραγωγή με το κανάλι Σίγμα της Κύπρου, με τίτλο «Ορκος σιωπής», σε σενάριο Σταύρου Αβδούλου και Ειρήνης Ριτσώνη, με τους Δ. Κατρανίδη, Κάτια Δανδουλάκη, Π. Μπουγιούρη, Υρώ Λούπη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Μαρία Κορινθίου.

Απογευματινή Ζώνη

Το στοίχημα του Mega με το επίσης ελληνοκυπριακό «Ονειρο ήταν», που χτυπάει 35άρια παίζοντας απέναντι από την τουρκική «Προδοσία» που εξακολουθεί να παίζει ρόλο leand in για το δελτίο του Star, θα κριθεί με την επιστροφή του «Μπρούσκο». Η εν λόγω σειρά, που προκαλεί συζητήσεις λόγω των teaser που βρίσκονται στον αέρα και υπόσχονται στιγμές έντονες για τους ήρωες, αναμένεται να αρχίσει με ένα διπλό επεισόδιο την Κυριακή 21 ή 28 Σεπτεμβρίου. Από τις 15/9 αρχίζει στο Star μία ακόμη τουρκική σειρά, το «Κουζέι Γκιουνέι» (Βορράς – Νότος), η οποία θα προβάλλεται στις 17.40. Πρωταγωνιστές είναι ο Κιβάντς Τατλιτούγ και ο Μπουγρά Γκιουλσόι, που υποδύονται δύο αδέλφια από την Κωνσταντινούπολη, με διαφορετικό χαρακτήρα όπως φανερώνουν και τα ονόματά τους, και τα οποία θα βρεθούν αντιμέτωπα για την αγάπη μιας γυναίκας, της Τζεμρέ, που υποδύεται η ανερχόμενη Οϊκού Καραγιέλ. Η ιστορία βασίζεται στο βιβλίο του Ορχάν Παμούκ «Ο κύριος Τζεβντέτ και οι γιοι του». Ιδωμεν!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή