Ξεκινάει η βραδινή ενημέρωση

Ξεκινάει η βραδινή ενημέρωση

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γεύση από τις μεγάλες κόντρες της νέας τηλεοπτικής σεζόν σε ενημέρωση και ψυχαγωγία θα πάρουμε από βδομάδα, καθώς σταδιακά ανοίγει η βεντάλια των προγραμμάτων.

Τη Δευτέρα αναμένεται να αρχίσει και επισήμως το ανανεωμένο σε ρυθμό και σκηνικό κεντρικό δελτίο του Mega με τη Μαρία Σαράφογλου και δίπλα της τον Γιάννη Πρετεντέρη ως σχολιαστή. Ο Γ. Πρετεντέρης θα παρoυσιάζει από τις 6/10 και την «Ανατροπή» (Mega), που μάλλον θα είναι και η μοναδική βραδινή πολιτική εκπομπή του καναλιού. Αν και την κόντρα των οκτώ θα καθορίσουν οι πολιτικές εξελίξεις, τη σημασία του διατηρεί το lead in: από Δευτέρα, οπότε επιστρέφει το «Μπρούσκο» (ΑΝΤ1) με νέα επεισόδια, θα δούμε κατά πόσο «Ονειρο ήταν» τα 30άρια στη ζώνη για το Μεγάλο Κανάλι. Ενδεικτικά, την περασμένη Τετάρτη το κεντρικό δελτίο του Mega είδαν 718.000 τηλεθεατές (24,8% μερίδιο επί των ανοικτών δεκτών), έναντι 500.000 (17,5%) του ΑΝΤ1 και 432.000 (15,6%) του Star, ενώ στις 21.00 από τον ΣΚΑΪ -στο δελτίο με τη Σία Κοσιώνη- ενημερώθηκαν 441.000 (12,1%) και στις 18.30 από τον Alpha 398.000 (16,5%).

Τη Δευτέρα 6/10, στις 23.00, επανακάμπτει και ο Ν. Χατζηνικολάου «Στον ενικό» (Star, 23.00). Στις 7/10 επιστρέφει η Σοφία Παπαϊωάννου με τις «360 μοίρες» και στις 8/10 ο Ν. Μάνεσης με «60΄ Ελλάδα» (Alpha). Φέτος το βραδινό ενημερωτικό τοπίο θα είναι πιο φτωχό (ελλείψει «Πρωταγωνιστών», ενδεχομένως και «Ερευνας»), ενώ οι πολιτικές κόντρες στα παράθυρα αρχίζουν από την πρωινή ζώνη, όπου πρεμιέρα έκανε ήδη ο Γ. Παπαδάκης, «Πρωινό ΑΝΤ1», και το κοινό του διατηρεί το Σαββατοκύριακο με το «Καλημέρα» ο Γ. Αυτιάς (ΣΚΑΪ). Αξιοσημείωτη είναι η άφιξη των «Αταίριαστων» Γ. Ντσούνου και Χρ. Κούτρα (ΣΚΑΪ) στη μεσημβρινή ζώνη, που τη δεύτερη ώρα έχουν απέναντι την Τατιάνα Στεφανίδου, «Μια» (Star), και από μεθαύριο και την «Ελένη (Μενεγάκη)» (Alpha). Μεθαύριο μπαίνουν στον στίβο και οι Γ. Λιάγκας, Φαίη Σκορδά – «Το πρωινό» (ΑΝΤ1). Το ενδιαφέρον της έχει η προβολή από το Star της καθημερινής σειράς «Ορκος σιωπής» (Δ. Κατρανίδης, Κάτια Δανδουλάκη, Π. Μπουγιούρης) από τις 6/10. Απέναντι θα παίζουν: Δευτέρα το «Μάνα Χ ουρανού» με τη Μαρία Σολωμού (Mega) και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (Alpha), Τετάρτη «The music schoοl» (Mega, 8/10) και Πέμπτη η «Μοντέρνα οικογένεια» (Mega, 9/10). Στον Alpha μετά το «Αλ τσαντίρι νιουζ» που είχε στην πρεμιέρα 1.536.000 τηλεθεατές, επιστρέφει η «Ελληνοφρένεια» (6/10) και αρχίζει η σατιρική σειρά κινουμένων σχεδίων «Από άλλο ανέκδοτο» (7/10).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή