«Mom», η Κρίστι μια διαφορετική μαμά

«Mom», η Κρίστι μια διαφορετική μαμά

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εάν την παρακολουθήσετε πιθανότατα θα κολλήσετε.  Αναφερόμαστε στη νέα  σαββατιάτικη  κωμική σειρά του Star «Mom»  (16.40),  που υπογράφει ο master της ατάκας Τσακ Λορ («The big bang theory», «Two and a half men», «Mike and Moly») με τη γνωστή από τις παρωδίες «Scary Movie», αλλά και «Τα φιλαράκια», Αννα Φάρις.

Στο επίκεντρο βρίσκεται η Κρίστι, μια μητέρα που δεν θυμίζει σε τίποτα τη δική μας «Μάνα Χ ουρανού» (Mega), καθώς είναι πρώην αλκοολική, χωρίς σύζυγο, με δύο παιδιά στην εφηβεία και μια προβληματική σχέση με τη μητέρα της. Το γεγονός ότι είναι πλέον «παρούσα» 24 ώρες της ημέρας τής δίνει τη δυνατότητα να δει καθαρά την πραγματική εικόνα του εαυτού της και της ζωής της. Και καθώς αυτά που βλέπει δεν της αρέσουν καθόλου, αποφασίζει να καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να βάλει σε τάξη το χάος της ζωής της και αναθεωρώντας τις λάθος αποφάσεις, που κατά καιρούς έχει πάρει, να φτιάξει μια καλύτερη ζωή για εκείνη και τα παιδιά της. Γρήγορα ανακαλύπτει ότι το να ξεπεράσει τον εθισμό της, να αποκτήσει αυτοεκτίμηση και να γίνει καλύτερος άνθρωπος, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ωστόσο, προσπαθεί να αποφύγει το ποτό, παρόλο που ζει σε περιοχή οινοπαραγωγό, τη Νάπα της Καλιφόρνιας, και εργάζεται ως γκαρσόνα σε εστιατόριο! Προσπαθεί να έχει μια υγιή ερωτική σχέση, αλλά θέλει το αφεντικό της! Προσπαθεί να μεγαλώσει σωστά τον γιο της, παρά την κακή επιρροή που ασκεί ο πατέρας του. Προσπαθεί να πείσει την έφηβη, επαναστατημένη κόρη της να κάνει καλύτερες επιλογές από εκείνη στη ζωή της. Το πιο δύσκολο όμως από όλα όσα έχει να κάνει η Κρίστι είναι να συγχωρήσει την αποξενωμένη μητέρα της, Μπόνι, η οποία παγιδευμένη στον δικό της εθισμό, δεν της έδωσε τα σωστά εφόδια για να αντιμετωπίσει τη ζωή…

Τη μητέρα της Κρίστι υποδύεται η Αλισον Τζάνεϊ («Δυτική πτέρυγα», «American Beauty», «Νοσοκόμα Μπέτι», «Οι ώρες»), η οποία για την ερμηνεία της τιμήθηκε το 2014 και με ΕΜΜΥ (στη συλλογή της έχει άλλα 4 ΕΜΜΥ και 2 βραβεία Seg ερμηνεύοντας τη Σι Τζέι Κρεγκ, τη σκληροτράχηλη υπεύθυνη Τύπου του Λευκού Οίκου στη «Δυτική πτέρυγα»). Μαζί τους οι Σάντι Καλβάνο, Ματ Τζόουνς, Μπλέικ Γκάρετ Ρόσενθαλ.

Μια διασκεδαστική σειρά με έξυπνο σενάριο, που μιλάει με χιούμορ, ενίοτε και με αιχμηρό τρόπο, για τον εθισμό και τις σχέσεις, και ένα εξαιρετικό δίδυμο πρωταγωνιστριών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή