Πρεμιέρες πριν από την αυλαία της σεζόν

Πρεμιέρες πριν από την αυλαία της σεζόν

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγο πριν από την αυλαία της τηλεοπτικής σεζόν κι ενώ ήδη κάποιοι έχουν ανανεώσει για την επόμενη (π.χ. στον ΑΝΤ1, «Πρωινό», «Μπρούσκο», «Ταμάμ», ενδεχομένως και οι «Συμμαθητές», «Ράδιο αρβύλα»), τα κανάλια που προηγούνται στην κούρσα προχωρούν σε αναδιάταξη δυνάμεων, δοκιμάζοντας νέα προγράμματα που θα τους βοηθήσουν να κάνουν τη διαφορά.

Ετσι, σήμερα, στις 10 π.μ. κάνει πρεμιέρα του «Πρωινό ΣουΚου», με τη Μαρία Μπεκατώρου στην παρουσίαση, την οποία θα δούμε και του χρόνου στο σόου «Your face sounds familiar». Μαζί της στο πρωινό θα είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Ελισσάβετ Κυρίτση, ο Γιώργος Δάσκαλος, ο Φραν από την Ισπανία και η Αννα Ζηρδέλη.

Η εκπομπή θα κινηθεί σε γνωστά μονοπάτια θεματολογικά, φιλοξενώντας συζητήσεις με αγαπημένους καλεσμένους, διασκεδαστικά τηλεπαιχνίδια, μαγειρική, αλλά και ενότητες για ζώα, χώρους όπου μπορεί να διασκεδάσει κάποιος στην πόλη, light lifestyle. Τη διαφορά θεωρούν ότι θα κάνει η 6μελή παρέα της εκπομπής, που είναι άνθρωποι διαφορετικοί με κοινό στοιχείο την καλή διάθεση και ενέργεια ώστε να βγει όλο αυτό καλοκαιρινό, χαρούμενο και αισιόδοξο.

Στην πρεμιέρα καλεσμένη θα είναι η Φαίη Σκορδά και την Κυριακή ο Γιώργος Παπαδάκης. Γεγονός είναι ότι η Μαρία Μπεκατώρου διήνυσε αρκετή απόσταση από το Telecity έως τον ΑΝΤ1, όπου απέκτησε δική της εκπομπή, και με ενδιαφέρον αναμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα.

Στον ΑΝΤ1 πάντα τη Δευτέρα 18/5 κάνει πρεμιέρα και το μαγειρικό ριάλιτι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που θα προβάλλεται καθημερινά στις 17.45.

Σ’ αυτό, δύο μαμάδες με βοηθούς τα παιδιά τους θα επιχειρούν σε συγκεκριμένο χρόνο να φτιάξουν ένα πιάτο από μια αγαπημένη τους συνταγή, χωρίς όμως να πιάσουν οι ίδιες τις κουτάλες. Ο κριτής Εκτορας Μποτρίνι αποφασίζει ποιο πιάτο είναι το καλύτερο.

Ομως, αλλαγές ανακοίνωσε και ο Alpha στην prime time ζώνη του από τις 18 Μαΐου: η δημοφιλέστερη σειρά της σεζόν, το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», θα προβάλλεται καθημερινά στις 21.00, ενώ αμέσως μετά, στις 21.45, Δευτέρα και Τρίτη θα ακολουθεί «Το σόι σου».

Γνωρίζουμε ότι η «Μουρμούρα…» δύσκολα μπορεί να αντιμετωπιστεί από τους αντιπάλους, το ζήτημα είναι… πόση μουρμούρα μπορεί να αντέξει ο τηλεθεατής;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή