Οι νέες αμερικανικές σειρές, εν όψει φθινοπώρου

Οι νέες αμερικανικές σειρές, εν όψει φθινοπώρου

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τ​​ο φθινόπωρο (δυστυχώς ή ευτυχώς) είναι προ των πυλών και η αμερικανική τηλεόραση αρχίζει να «ζεσταίνεται» για τα καλά, έπειτα πάντως από ένα ενδιαφέρον καλοκαίρι με 2-3 αρκετά αξιόλογες σειρές και βέβαια την αποκάλυψη της πρώτης σεζόν, το «Mr. Robot». Ούτε λίγο ούτε πολύ 46 τηλεοπτικές σειρές κάνουν ντεμπούτο μέσα στο επόμενο δίμηνο, ενώ δεκάδες άλλες, αγαπημένες του κοινού, επιστρέφουν με καινούργιους κύκλους.

Ξεκινώντας από τις τελευταίες, ξεχωρίζουν τα δημοφιλέστατα «The Big Bang Theory» και «Gotham»· το πρώτο, συνεχίζοντας στην 9η χρονιά του, αποτελεί απλά την πιο επιτυχημένη sitcom σειρά με τα «Φιλαράκια», ενώ το δεύτερο επανέρχεται στην ιστορία του επιθεωρητή Γκόρντον από το σύμπαν του Μπάτμαν, μετά την πρώτη πολύ ενδιαφέρουσα σεζόν. Αξιοσημείωτες είναι δύο ακόμα επιστροφές: Το «How to Get Away with Murder» μας σύστησε πέρσι, μέσα από ένα συναρπαστικό σενάριο, τον κόσμο των δικαστικών μαχών που αφορούν ανθρωποκτονίες. Το «American Horror Story» από την άλλη μεταφέρει τη δράση του σε διαφορετικούς χώρους κάθε χρονιά, εξερευνώντας τις διάφορες παραδόσεις του τρόμου· επόμενη στάση, τα ξενοδοχεία.

Για να περάσουμε και στα πιο… φρέσκα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το «The Bastard Executioner», η νέα δουλειά του Κερτ Σάτερ («Sons of Anarchy») που αφηγείται την ιστορία ενός ιππότη της εποχής του Εδουάρδου Γ΄ ενώ το ίδιο ισχύει και για το «Supergirl», τη γυναικεία δηλαδή εκδοχή του «Superman», με την ανερχόμενη Μελίσα Μπενουά. Επιπλέον την προσοχή τραβούν τα «Minority Report» και «Limitless», τα οποία μεταφέρουν στη μικρή οθόνη επιτυχημένες κινηματογραφικές ταινίες. Τέλος, δεν μπορεί να μην αναφερθεί η επιστροφή των θρυλικών «X-Files», η οποία όμως τοποθετείται κάπως αργότερα μέσα στον χειμώνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή