Η δύναμη της τηλεοπτικής συνήθειας

Η δύναμη της τηλεοπτικής συνήθειας

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγαπημένες σειρές και εκπομπές μαζί με νέες καταφθάνουν στη μικρή οθόνη, επιζητώντας την προσοχή μας. Το γεγονός επισφραγίζει η πρώτη τηλεοπτική κόντρα στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης ανάμεσα σε δύο δημοφιλείς σειρές. Αναφερόμαστε στο σαπουνοπερικό «Μπρούσκο» (ΑΝΤ1), που στον τρίτο κύκλο άλλαξε ώρα και αφού κάνει comeback με ένα διπλό επεισόδιο την Κυριακή, θα προβάλλεται καθημερινά στις 21.00, και την κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (Alpha), που θα χτυπά με νέα επεισόδια Δευτέρα και Τρίτη την ίδια ώρα.

Το ξεκίνημα του γ΄ κύκλου βρίσκει το γνωστό μας ερωτικό τρίγωνο, των Αχιλλέα, Μελίνας και Σήφη (Απ. Τότσικας, Ελένη Βαΐτσου, Γ. Ανδρέου), και πάλι μαζί, αλλά παγιδευμένους σε μια θανάσιμη παγίδα… Καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις θα διαδραματίσουν νέα πρόσωπα, που ενσαρκώνουν η Κοραλία Καράντη, ο Μάνος Γαβράς και η Ειρήνη Μπαλτά. Στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» οι ήρωες θα βρεθούν μπροστά σε μεγάλα διλήμματα: Η Βάσω και ο Χάρης (Π. Βλάχος, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου) θα αποφασίσουν εάν θα οδεύσουν προς την εκκλησία ή σε χωριστά μονοπάτια. Η Μαρίνα και ο Ηλίας (Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Βλ. Κυριακίδης) θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει καθώς εκείνη θα πιάσει δουλειά, ενώ η Βούλα και ο Μηνάς (Ελένη Κοκκίδου, Αντ. Αντωνίου) θα συνεχίσουν να μας μουρμουρίζουν το μυστικό της ευτυχίας. Εσείς θα ενδώσετε στο άρωμα του «Μπρούσκου» ή στο κύμα γέλιου που υπόσχεται η «Μουρμούρα»;

Για τους λάτρεις της δράσης και της ίντριγκας, λίγο αργότερα ο ΣΚΑΪ επιφυλάσσει τη σειρά της Showtime «Ray Donovan» (καθημερινά, στις 23.15), με τους Λιβ Σράιμπερ και Γιον Βόιτ. Η σειρά, που υπογράφει η δημιουργός του «Dexter», μας μεταφέρει στo Λος Αντζελες όπου ζει ο Ρέι Ντόνοβαν, που είναι ο άνθρωπος που καλούν οι πιο ακριβοπληρωμένοι celebrities, αθλητές και επιχειρηματίες για να τους βγάλει από κάθε είδους δύσκολη θέση. Τα πάντα αλλάζουν όταν ο πατέρας του Ρέι βγαίνει από τη φυλακή. Σήμερα επανακάμπτει και το «Μega Σαββατοκύριακο» με νέο πρόσωπο δίπλα στον Ιορδ. Χασαπόπουλο, τον Δ. Τάκη, ενώ τη Δευτέρα, αρχίζει κι ένα νέο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, με την Εύα Αντωνοπούλου (ΣΚΑΪ, 14.00). Επίσης, στον Alpha επιστρέφουν η Ελένη Μενεγάκη (13.00), ο Χρ. Φερεντίνος «Ακου τι είπαν!» (18.50) και το «Κάτι ψήνεται» (20.00) και την Πέμπτη «Το σόι σου» (21.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή