Πίσω από τις κλειστές πόρτες

Πίσω από τις κλειστές πόρτες

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και όμως, η ΕΡΤ 2 δεν παίζει μόνο προγράμματα αρχείου. Ανάμεσα σε άλλες ξένες σειρές εξασφάλισε και θα μεταδώσει την εξαιρετική μίνι αστυνομική, δραματική σειρά μυστηρίου του BBC «What remains», Δευτέρα 12/10 με Πέμπτη 15/10, στις 22.00. Στο επίκεντρο της σειράς είναι ένας επιθεωρητής της αστυνομίας, ονόματι Λεν Χάρπερ, ο οποίος λίγο πριν από τη συνταξιοδότησή του αναλαμβάνει την υπόθεση δολοφονίας μιας τριαντάχρονης γυναίκας. Το πτώμα της, που βρέθηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης, ανακάλυψε ένα νεαρό ζευγάρι στη σοφίτα πάνω από το διαμέρισμα όπου έχει μόλις μετακομίσει. Το θύμα, η Μελίσα Γιονγκ, έχει εξαφανιστεί εδώ και δύο χρόνια, αλλά ποτέ δεν είχε δηλωθεί από κανέναν ως αγνοούμενη. Ολοι οι ένοικοι του κτιρίου δηλώνουν πως δεν γνώριζαν πολύ καλά το θύμα και πίστευαν ότι είχε μετακομίσει. Ο Λεν βρίσκει τη συμπεριφορά τους ύποπτη, υποψιάζεται πως όλοι κάτι κρύβουν και ότι ο δολοφόνος της άτυχης γυναίκας κρύβεται ανάμεσά τους. Ετσι, καθώς οι Αρχές δεν δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο για την υπόθεση, όταν βγαίνει στη σύνταξη, σε μια προσπάθεια να καλύψει τη μοναξιά του και μη μπορώντας να ανεχτεί την αδιαφορία των ενοίκων της πολυκατοικίας, ο επιθεωρητής συνεχίζει την έρευνα… Τη σκηνοθεσία της σειράς, που διαθέτει ατμόσφαιρα και μυστήριο, που μεγεθύνουν μυστικά και ψέματα πίσω από τις κλειστές πόρτες, υπογράφει ο Κόκι Γκιεντρόιτς («The hour» και «Οι κατάσκοποι της Βαρσοβίας»).

Παίζουν οι Ντέβιντ Θρελφάλ, Αμπερ Ροζ Ρέβα, Ράσελ Τόβι, Τζέσικα Γκάνινκ, Ντέιβιντ Βάμπερ, Ντενίς Γκογκχ.

Κατά τα άλλα, συνεχίζονται οι πρεμιέρες. Σήμερα επιστρέφουν στον ΣΚΑΪ το «JoinUs» (18.00), τα «Μαστορέματα» με τους Ηλ. Καραντωνίου και Εύα Θεοτοκάτου (14.00), ενώ στον Alpha η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξανανοίγει το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» (09.45). Αύριο καταφθάνουν οι σεφ Β. Δρίσκας – «Γεύσεις στη φύση» (ΣΚΑΪ, 15.00) και Ντίνα Νικολάου – «Ενα τραπέζι Ελλάδα» (ΣΚΑΪ, και τη Δευτέρα ο Ακης Πετρετζίκης «Κάν’ το όπως ο Ακης» (Mega, 16.30). Τη Δευτέρα έρχεται και η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τα «Καλημερούδια» (Mega, 10.00). Την Τρίτη αρχίζει ο β΄ κύκλος του «Under the dome» (ΣΚΑΪ, 22.15), καθώς και το «Parole» με την Αννίτα Πάνια (Ε, 23.00). Tην Τετάρτη αρχίζει τις εκπομπές της και η Σοφία Παπαϊωάννου – «360 μοίρες» (Alpha, 00.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή