Συνεχίζεται η βροχή από πρεμιέρες

Συνεχίζεται η βροχή από πρεμιέρες

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις των ελληνικών σειρών, καθώς και τη νέα εβδομάδα συνεχίζεται η βροχή από πρεμιέρες. Από τις ολόφρεσκες σειρές ξεχωρίζει η κωμωδία των Β. Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή «Μη με σκας» (Alpha, Τρίτη, 22.30), που σκηνοθετεί ο Κ. Βαρελίδης, με τους Γ. Μπέζο και Π. Φιλιππίδη ως gay ζευγάρι μεσηλίκων, που αν και ζουν κάτω από την ίδια στέγη εδώ και 30 χρόνια, συνεχίζει ο ένας… να σκάει τον άλλον. Ο Γ. Κωνσταντίνου υποδύεται τον γηραλέο, αλλά ρωμαλέο σεξουαλικά πατέρα του Φιλιππίδη, που δεν αφήνει να του ξεφύγει… ούτε θηλυκιά γάτα. Στο ίδιο κανάλι, δράση αναλαμβάνουν και «Οι άσφαιροι» (Alpha, Δευτέρα, 22.30) Ζ. Ρούμπος και Γ. Αγγελόπουλος, ως δύο ιδιόμορφοι ερευνητές, με αποστολή να καθαρίσουν τους δρόμους της Αθήνας από το έγκλημα. Ομως, καθώς είναι εντελώς ανίκανοι, προκαλούν καταστροφές και πανικό.

Αύριο έχει πρεμιέρα και η κυπριακή σειρά «Το δαχτυλίδι της φωτιάς» (Mega, 21.15), που θα προβάλλεται καθημερινά (στις 18.50), με τους Αθηνά Οικονομάκου, Μ. Μπεγνή, Φ. Σοφιανό. Βασισμένη σε μια ιδέα του Κ. Βαζάκα, η σειρά έχει στο επίκεντρο μια νεαρή, η οποία λίγες ημέρες πριν από τον γάμο της ξανασυναντά τον άνδρα που αγάπησε παθολογικά, ο οποίος δεν τη θυμάται…Επανακάμπτουν «Οι συμμαθητές» (ΑΝΤ1, Δευτέρα – Τετάρτη, 22.15) και το «Ταμάμ» (ΑΝΤ1, Πέμπτη, 22.15).

Παράλληλα, το δίχτυ της απλώνει η δανικής καταγωγής «Αράχνη» (ΕΡΤ 2, Δευτέρα, 22.00), με τον Τζ. Γκέντεργκεν ως ιδεαλιστή δημοσιογράφο στη μεταπολεμική Κοπεγχάγη να τα βάζει με τη διαφθορά. Την προσοχή μας διεκδικούν και οι «Ραγισμένες καρδιές» εκ Τουρκίας (Mega, καθημερινά, 17.40). Επιστρέφει η «Ελληνοφρένεια» (Alpha, Δευτέρα, Τρίτη, 21.50) και αρχίζει το «Λόγω TiViς» με την Κατερίνα Καινούργιου (Alpha, Δευτέρα – Παρασκευή, 16.00).

Σε νέα ημέρα, κάθε Τρίτη, στις 23.55, θα προβάλλεται η «Ανατροπή» με τον Γ. Πρετεντέρη (Mega), ενώ επανέρχεται και ο Αντ. Σρόιτερ – «Αυτοψία» (Alpha, Τετάρτη, 00.00). Σήμερα αρχίζει και η γυναικεία εκπομπή «Jenny Jenny» με την Τζένη Μπαλατσινού (Mega, 12.00). Από Δευτέρα, ξαναχτυπά και το «Art ΕΡΤ» (ΕΡΤ1, Δευτέρα, 14.30) με τον Αλ. Ρ. Λιζάρδο. Διαγωνισμό μαγειρικής παρουσιάζει ο Δ. Σκαρμούτσος – «Blind taste» (Star, καθημερινά, 16.30) και εξορμήσεις ανά την Ελλάδα αρχίζει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με «Της Α τα ζυμώματα» (ΑΝΤ1, Παρασκευή, 22.15).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή