Τρεις πρεμιέρες και μία επαναπροβολή

Τρεις πρεμιέρες και μία επαναπροβολή

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εν αναμονή του 4ου κύκλου του «Mr Selfridge», το κοινό της ΕΡΤ2 που παρακολουθεί φανατικά βραβευμένες ξένες σειρές τις καθημερινές στις 8 μ.μ. (σε επανάληψη στις 4 μ.μ.) ψήφισε και θα δει από Δευτέρα 1/2 την ισπανική «El Tiempo Entre Costuras», ελληνιστί «Η μοδίστρα». Βασισμένη στο μπεστ σέλερ της Μαρία Ντουένιας, η πιο δημοφιλής και βραβευμένη ισπανική σειρά των τελευταίων ετών, αφηγείται μια ιστορία αγάπης και κατασκοπείας σε καιρό πολέμου. Στο επίκεντρο έχει τη Σίρα Κουιρόγκα, μια νεαρή μοδίστρα από τη Μαδρίτη που, στα χρόνια του ισπανικού Εμφύλιου, αφήνει τον αρραβωνιαστικό της για να ακολουθήσει τον πλάνο Ραμίρο στο Μαρόκο. Οταν εκείνος την εγκαταλείπει έγκυο και χωρίς λεφτά, η Σίρα αρχίζει να ράβει για τις Ευρωπαίες κυρίες. Eπιστρέφει στη Μαδρίτη όταν ξεσπά ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος και γίνεται πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών. Τις πληροφορίες τις συλλέγει και πάλι ενώ ασκεί την τέχνη της, κατά τις πρόβες των συζύγων των ναζί αξιωματικών! Με τους Αντριάνα Ουγκάρτε, Χάνα Νιου, Μαρί Κάρμεν Σάντσεζ, Πίτερ Βάιβς, Φρανσέσκ Γκαρίντο, Αλμπα Φλόρες.

Τη Δευτέρα, στις 15.00, αρχίζει και η καναδική οικογενειακή σειρά εποχής «Εμιλι» που βασισμένη σε βιβλία της Λούσι Μοντγκόμερι, καταγράφει την καθημερινότητα μιας προικισμένης έφηβης, που ζει με τις θείες της σε μια οικογενειακή φάρμα στα νησιά Εντουαρντς. Με τους Μάρθα Μακάιζακ, Σίλα Μακάρθι, Τζέσικα Πέλεριν, Στίβεν Μακάτι, Κρις Λέμσε, Ρίτσαρντ Ντόνατ.

Από τις 2/2 και κάθε Τρίτη και Πέμπτη, στις 22.00 το Mega επαναπροβάλλει μια από τις πιο άρτιες παραγωγές των τελευταίων ετών, τη βασισμένη σε βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ σειρά «Το νησί» με τους Στ. Μάινα, Κατερίνα Λέχου, Γιούλικα Σκαφιδά, Ευγενία Δημητρακοπούλου, Μαρία Πρωτόπαππα, Αλ. Λογοθέτη, Αιμ. Χειλάκη. Η σειρά σε σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου και σκηνοθεσία Θ. Παπαδουλάκη, που πρωτοείδαμε τη σεζόν 2010-2011, μέσα από την ιστορία της οικογένειας Πετράκη ζωντανεύει την ιστορία της Σπιναλόγκα, που για δεκαετίες ήταν το νησί των λεπρών της Ελλάδας. Εσείς θα την ξαναδείτε;

Για τους λάτρεις της μαγειρικής, ο σεφ Βαγγέλης Δρίσκας παρουσιάζει καθημερινά, Δευτέρα με Παρασκευή, στις 16.45, στον ΣΚΑΪ και το «Masterclass» συνταγές και τεχνικές για αρχάριους και προχωρημένους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή