Αλλάζει ώρα το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1

Αλλάζει ώρα το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υστερα από συζητήσεις μηνών φαίνεται πως «κλείδωσε» για την τελευταία Κυριακή του Φεβρουαρίου (28/2) η «μετακόμιση» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 μία ώρα νωρίτερα, στις 19.00, απέναντι από το δημοφιλέστερο δελτίο της σεζόν, αυτό του Alpha.

Τυχόν οφέλη από αυτήν τη «μετακόμιση», που λέγεται ότι θα συνοδευτεί και από άλλες αλλαγές στην εικόνα του δελτίου, και όχι μόνον, που θα ανανεωθεί εν γένει, θα τα δούμε εν καιρώ. Ετσι ή αλλιώς είναι αυτή η «μετακόμιση» σημαντική στα 25 χρόνια λειτουργίας του ΑΝΤ1, επειδή επηρεάζει και τον ανταγωνισμό στην πολυσυζητημένη ζώνη ειδήσεων των οκτώ. Το πρόγραμμα που θα πάρει τη θέση του δελτίου είναι η κυπριακή καθημερινή σειρά «Δίδυμα φεγγάρια». Δηλαδή το κανάλι χτίζει μια ζώνη back to back με κυπριακές σειρές, καθώς θα ακολουθεί το δημοφιλέστατο «Μπρούσκο», που βλέπουν καθημερινά περίπου 1,4 εκατ. τηλεθεατές.

Η εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα και βασισμένη στο ομότιτλο μπεστ σέλερ της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη νέα σειρά ξετυλίγει μια ιστορία έρωτα και μίσους, μυστικών ανεκπλήρωτων ερώτων και προδοσίας, που ξεκίνησε στο παρελθόν και φθάνει μέχρι σήμερα. Ολα άρχισαν προ 25ετίας, με τον έρωτα του Παύλου Ταξόπουλου (Γρηγόρης Βαλτινός) για την Αλίκη Κομνηνού (Χριστίνα Παυλίδου). Εναν ανεκπλήρωτο έρωτα που τους σημάδεψε για πάντα και μετατράπηκε σε μίσος, εξαιτίας ενός τρομερού γεγονότος. Η Αλίκη που γέννησε δίδυμες κόρες, την Αγάπη και την Ελισάβετ, καρπό ενός φλογερού, αλλά καταδικασμένου έρωτα, εκβιάστηκε και υποχρεώθηκε να δώσει την πρώτη στον Παύλο. Η μια κοπέλα ζει μέσα στα πλούτη και η άλλη στη φτώχεια, ώσπου οι ζωές τους θα συναντηθούν είκοσι πέντε χρόνια μετά, ύστερα από ένα ατύχημα.

Τον διπλό ρόλο των κοριτσιών ερμηνεύει η Χριστιάνα Μούζουρα, ενώ ακόμη παίζουν οι Θέα Χριστοδουλίδου, Λέα Μαλένη, Χριστόφορος Χριστοφόρου, Σώτος Σταυράκης, Ερμίνα Κυριαζή, Μέλπω Κολόμβου, Ελευθερία Ελευθερίου, Αγησίλαος Αλεξίου, Νικόλας Μπράβος, Ασήμης Αλεξίου.

Η σκηνοθεσία είναι του Ανδρέα Γεωργίου και η παραγωγή του Κούλη Αντωνίου, γνωστών μας από το «Μπρούσκο», ενώ την προσαρμογή σεναρίου του βιβλίου της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη έκανε η Βάνα Δημητρίου. Το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει η Ελένη Βιτάλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή