Στις 28 Μαρτίου έρχεται το Χ-Factor

Στις 28 Μαρτίου έρχεται το Χ-Factor

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκεί που δεν το περιμένεις, σε μια περίοδο που οι παραγωγές υψηλών προδιαγραφών αναζητούνται με το… κιάλι, ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε το μεγαλύτερο μουσικό show παγκοσμίως, και αρχίζει την αναζήτηση του επόμενου Eλληνα super star. To «The X-Factor» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ανοίγει την αυλαία του από τη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής. Επειτα από έναν μαραθώνιο pre-casting απ’ όπου πέρασαν πάνω από 1.200 άτομα, ήρθε η ώρα των κριτών να αναλάβουν δράση! Η Ευαγγελία Αραβανή αναλαμβάνει να υποδεχθεί διαγωνιζόμενους αλλά και κοινό, μπροστά στο οποίο για πρώτη φορά, ζωντανά, θα αγωνιστούν οι συμμετέχοντες. O Γιώργος Θεοφάνους, η Πέγκυ Ζήνα, η Τάμτα και ο Θοδωρής Μαραντίνης, που αποτελούν την κριτική επιτροπή, καθώς και ο Γιώργος Λεβέντης εκπροσωπώντας την International Productions SYCΟ, που έχει τα δικαιώματα του show, θα είναι εκεί για το opening και την πρώτη Audition, όπου οι συμμετέχοντες θα διεκδικήσουν μία θέση στα Live. Ακροάσεις θα γίνουν και στην Αθήνα, αλλά και στην Κύπρο, όπου το show θα προβάλλεται και από το Sigma.

Η διαφορά έγκειται, όπως διαβάζουμε σε δελτίο Τύπου, στο ότι «οι οντισιόν αποκτούν συναυλιακό χαρακτήρα, αφού θα γίνονται με live κοινό και με μουσική». Για πρώτη φορά επίσης θα λάβει χώρα κατά το casting «το περίφημο chair challenge, πριν από τα live shows και προκειμένου οι κριτές να καταλήξουν στα άτομα που θα εντάξουν τελικά στην ομάδα τους. Εχουν στη διάθεσή τους 4 καρέκλες και 12 άτομα τα οποία τις διεκδικούν». Ετσι, «κανένας δεν θα είναι βέβαιος ότι πέρασε, προτού τραγουδήσουν όλοι οι υποψήφιοι. Τα πάντα μπορεί να αλλάξουν, ακόμα και γι’ αυτούς που έχουν κερδίσει μία από τις καρέκλες, αφού μπορεί να χρειαστεί να την εγκαταλείψουν…».

Ηδη έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 4.500 άτομα. Οπως επεσήμανε σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ο Γ. Θεοφάνους, «δεν ξέρουμε αν θα καταφέρουμε να ανακαλύψουμε το νέο μεγάλο ταλέντο, αλλά ξέρουμε ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να περάσει καλά ο κόσμος και να ξεφύγει από τη δύσκολη καθημερινότητα». Η πρεμιέρα του X-Factor αναμένεται στις 28/3 με τις οντισιόν, που θα βλέπουμε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Εσείς σημειώσατε την ημερομηνία έναρξης;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή