21% έπιασε ο ΣΚΑΪ με το X-Factor

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόνο τυχαία δεν χτύπησε μερίδιο 21% ο ΣΚΑΪ κατά την πρεμιέρα των οντισιόν του Χ-Factor την περασμένη Δευτέρα. Απ’ όλα είχε η παραγωγή, που κατά τη Nielsen είδαμε 971.000 τηλεθεατές, κυρίως άνδρες και γυναίκες 25-44 ετών (10,9% επί του συνόλου τους και 27,6% επί των ανοικτών δεκτών και 10% και 22,1% αντίστοιχα), καθώς και γυναίκες 45-64 ετών (15,4% και 23,5%). Καλοκουρδισμένη, με ένα μοντάζ που δεν μας έκανε να βαρεθούμε, μια κριτική επιτροπή με μέλη (Γ. Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θ. Μαραντίνης), που ήταν προσηνείς, αστειεύτηκαν με τους διαγωνιζόμενους, συμμετείχαν φωνητικά και σηκώθηκαν από την καρέκλα ακολουθώντας τον ρυθμό που έδινε το κοινό. Χιούμορ, συγκίνηση, εναλλάσσονταν, καθώς φέρελπιδες καλλιτέχνες, αλλά και επαγγελματίες ανέβαιναν στη σκηνή, αναζητώντας άλλοι την ευκαιρία να κάνουν αυτό που αγαπούν, όλοι την αναγνωρισιμότητα που θα τους επιτρέψει το ένα βήμα παραπάνω, κάποιοι την πρόκληση της σκηνής και την εμπειρία, αρκετοί με ταλέντο και εντυπωσιακή χροιά στη φωνή.

Από τις πιο δυνατές στιγμές ήταν η εμφάνιση του άστεγου τραγουδιστή Αλέξανδρου Πιτσάνη από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ερμηνεύοντας το «Use Somebody» των Κings of Leon κέρδισε κριτές και κοινό. Η 18χρονη πληθωρική ναζιάρα Χριστίνα Τοψικιώτου έκανε τους παρευρισκόμενους να λικνιστούν στους ρυθμούς των «Diamonds» της Rihanna αλλά και να χαμογελάσουν. Από το νεανικό συγκρότημα Nuevo το κοινό ζήτησε κι άλλο τραγούδι. Η Σιμέλα Χριστοπούλου τραγούδησε Νατάσα Θεοδωρίδου και καταχειροκροτήθηκε. Μουσικός του δρόμου από άποψη είναι ο 31χρονος Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Ο Γιάννης Χατζηλίας εγκαινίασε τη σκηνή, αλλά το άγχος τον έκανε να… αρχίσει στην τρίτη προσπάθεια. Ενα άρτιο τηλεοπτικό προϊόν που μας κράτησε στον ΣΚΑΪ.

Οι μεταδόσεις των οντισιόν θα ολοκληρωθούν τη Μεγάλη Δευτέρα (Δευτέρα και Παρασκευή, στις 22.00), ενώ θα ακολουθήσει και ένα επεισόδιο με το Bootcamp. Αμέσως μετά σειρά έχει το περίφημο chair challenge, μια αγωνιώδης διαδικασία μέσω της οποίας θα ξεχωρίσουν οι καλύτεροι από τους καλύτερους. Τα live με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά που θα γίνονται παρουσία κοινού στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο του Γαλατσίου αρχίζουν την Παρασκευή 13 Μαΐου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή