Οι ιστορίες του Φίλιπ Ντικ γίνονται αυτοτελή επεισόδια

Οι ιστορίες του Φίλιπ Ντικ γίνονται αυτοτελή επεισόδια

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάποιοι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι για την τηλεόραση. Ειδικά για τη σύγχρονη εκδοχή της, που δίνει τη δυνατότητα στους καλλιτέχνες να δουλεύουν πάνω σε πρότζεκτ που θα ήταν δύσκολο να υλοποιηθούν στο σινεμά. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Μπράιαν Κράνστον, ο οποίος, ύστερα από μερικές κινηματογραφικές εμφανίσεις, και μία οσκαρική υποψηφιότητα, επιστρέφει στη μικρή οθόνη για να αναλάβει ένα φιλόδοξο αλλά πολύ ενδιαφέρον εγχείρημα. Μιλάμε, άλλωστε, για τον άνθρωπο που έδωσε άλλη διάσταση στην έννοια του «σκοτεινού» χαρακτήρα (για να μην πούμε του τηλεοπτικού χαρακτήρα, γενικότερα), με την ερμηνεία του στο εμβληματικό «Breaking Bad».

Η νέα σειρά, στην οποία ο Κράνστον θα είναι παραγωγός και πρωταγωνιστής, έχει τίτλο «Electric Dreams: The World of Philip K. Dick». Το συναρπαστικό σύμπαν του Αμερικανού μάστορα του φανταστικού μυθιστορήματος παρέχει το υλικό για το σόου που θα αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια, στο πρότυπο του «Black Mirror». Καθένα από αυτά θα βασίζεται σε μια σύντομη ιστορία του Φίλιπ Ντικ, η οποία, σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις, θα αποτελεί «ένα ανεξάρτητο, συναρπαστικό δράμα, διασκευασμένο και επικαιροποιημένο για το παγκόσμιο κοινό, από μια δημιουργική ομάδα Βρετανών και Αμερικανών σεναριογράφων». Οπως έγινε γνωστό, ανάμεσα στους τελευταίους θα είναι και ο σπουδαίος Ρόναλντ Μουρ, παραγωγός του θρυλικού «Battlestar Galactica».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή