Αναμενόμενες και αναπάντεχες επιστροφές

Αναμενόμενες και αναπάντεχες επιστροφές

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δ​​ύο μεγάλες επιστροφές ανακοινώθηκαν αυτή την εβδομάδα στον χώρο της ξένης τηλεόρασης: μια αναμενόμενη και μια αναπάντεχη –αλλά πάρα πολύ ευπρόσδεκτη–, με τις δύο σειρές που επιστρέφουν να είναι από τις ποιοτικότερες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Να τα πάρουμε με τη σειρά. Από τη στιγμή που τελείωσε τον πρώτο κύκλο του πέρυσι το καλοκαίρι, οι πάντες περίμεναν τη συνέχεια του εξαιρετικού «Mr. Robot».

Από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της περασμένης χρονιάς, το θρίλερ του Σαμ Εσμαϊλ μας έβαλε να προβληματιστούμε, με συναρπαστικό τρόπο, πάνω στις αρχές της σύγχρονης καταναλωτικής κοινωνίας, στον έλεγχο των μίντια, στην κοινωνική αποξένωση και πολλά άλλα. Επιπλέον, με το φινάλε του, μας έφερε στον νου το εμβληματικό «Fight Club» του Ντέιβιντ Φίντσερ, κι αυτό από μόνο του είναι αρκετό ώστε να ανυπομονούμε για τη συνέχεια. Αυτή πάντως φαίνεται τουλάχιστον μεγαλεπίβολη, αν κρίνουμε από το πρώτο τρέιλερ, το οποίο περιλαμβάνει μέχρι και voice over από τον Μπαράκ Ομπάμα. Υπομονή μέχρι τις 13 Ιουλίου…

Στα αναπάντεχα τώρα και την πραγματικά μεγάλη είδηση, η οποία αφορά την επανέναρξη του «Prison Break»! H κορυφαία σειρά, που από το 2005 προανήγγειλε στην ουσία τα όσα συναρπαστικά ακολούθησαν στο αμερικανικό τηλεοπτικό τοπίο, αποκτά σίκουελ, επτά χρόνια μετά το φινάλε της, με τους ίδιους ακριβώς πρωταγωνιστές. Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει: το «Prison Break» αφηγείται τη συναρπαστική ιστορία του Μάικλ Σκόφιλντ (Γουέντγουορθ Μίλερ), ενός ιδιοφυούς πολιτικού μηχανικού, ο οποίος μπαίνει επίτηδες στη φυλακή προκειμένου να βοηθήσει τον άδικα καταδικασμένο σε θάνατο αδερφό του να αποδράσει.

Δράση και εγκλεισμός, απίστευτη βαρβαρότητα και μοναδική ευφυΐα, ρεαλισμός και συνεχείς ανατροπές. Ολα τα παραπάνω συνδυάζονται με μεγάλες δόσεις σασπένς στο «Prison Break»· ειδικότερα, ο πρώτος κύκλος αποτελεί ίσως το πιο καθηλωτικό και αγωνιώδες τηλεοπτικό πρόγραμμα της τελευταίας δεκαετίας.

Οσο για την καινούργια εκδοχή, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το πρώτο τρέιλερ, αυτή βρίσκει τον Σκόφιλντ –που θεωρούνταν νεκρός– έγκλειστο σε κάποια άθλια φυλακή της Υεμένης. Αυτή τη φορά είναι σειρά του αδερφού του, Λίνκολν (Ντόμινικ Πάρσελ), να μπει «μέσα» για να τον βοηθήσει να αποδράσει. Αναμένουμε με (πολύ) ενδιαφέρον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή