Τέσσερις πρεμιέρες ξένων σειρών

Τέσσερις πρεμιέρες ξένων σειρών

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις λατινοαμερικανικές σειρές, εκ των οποίων μια κολομβιανή βιογραφία για τον Pablo Escobar, αλλά και η ισπανική απάντηση στο «Downton Abbey», το «Gran Hotel», διεκδικούν από Δευτέρα την προσοχή μας, καθώς φαίνεται πως τα στελέχη των καναλιών κατανόησαν πως τα εντατικά τουρκικής γλώσσας τα προηγούμενα καλοκαίρια κούρασαν το ευρύ κοινό.

Βασισμένη σε δημοσιογραφική έρευνα, στοιχεία και μαρτυρίες ανθρώπων που βρέθηκαν κοντά στον πιο αδίστακτο βαρώνο ναρκωτικών όλων των εποχών, η σειρά «Pablo Escobar» με τον Αντρές Παρά, που αρχίζει στο Star τη Δευτέρα, στις 21.00, καταγράφει τα έργα και τις ημέρες του βαρώνου κοκαΐνης, που άρχισε τη δράση του από μια μικρή πόλη κοντά στο Μεντεγίν. Η σκηνοθεσία είναι των Κάρλος Μορένο και Λάουρα Μόρα Ορτέγκα.

Το «Gran Hotel», που θα βλέπουμε μία ώρα νωρίτερα, στις 20.00, στον Alpha, συνδυάζει έρωτα και μυστήριο, με ιστορικές και κοινωνικές προεκτάσεις. Γυρίσματα έγιναν και στο περίφημο ανάκτορο Μαγκνταλένα στο Σανταντέρ. Στο επίκεντρο έχει έναν τολμηρό νεαρό, τον Χούλιο, ο οποίος όταν μαθαίνει ότι η αδελφή του Κριστίνα, που εργάζεται ως καμαριέρα στο αριστοκρατικό ξενοδοχείο Gran Hotel, εξαφανίστηκε, δεν διστάζει να υποδυθεί έναν νεοπροσληφθέντα υπάλληλο για να μάθει την αλήθεια. Σύντομα θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί την κόρη της ιδιοκτήτριας, Αλίσια. Με τους Αντριάνα Οζόρες, Αμάια Σαλαμάνκα, Γιον Γκονσάλεζ, Ελόι Αζορίν, Φέλε Μαρτίνεζ. Η σκηνοθεσία είναι του Κάρλος Σέντες. Η σειρά έχει προβληθεί σε Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Ρωσία, Τουρκία, Γερμανία, Σλοβακία, Πολωνία, Βουλγαρία, Εσθονία, Λιθουανία, αλλά και στις ΗΠΑ, τη Βενεζουέλα και το Μεξικό.

Νωρίς το πρωί, στις 08.45, στον ΑΝΤ1, καταφθάνει από την Κολομβία «Η πρώτη κυρία», με τους Carina Cruz, Javier Jattin. Ριμέικ μιας χιλιανής σαπουνόπερας, αυτή η σειρά της οποίας τα δικαιώματα έχουν αγοραστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφηγείται την ιστορία της όμορφης επαρχιώτισσας Παλόμα, με υπέρμετρες φιλοδοξίες και απώτερο στόχο να γίνει η πρώτη κυρία της Κολομβίας. Στις 16.15 το κανάλι προβάλλει τη βραβευμένη ως Best telenovela με Emmy, «Imperio», με τον Alexandre Nero στον ρόλο ενός άντρα ταπεινής καταγωγής, ο οποίος κατάφερε να κτίσει μια αυτοκρατορία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή