Η ενημέρωση συνεχίζεται στον ΣΚΑΪ

Η ενημέρωση συνεχίζεται στον ΣΚΑΪ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τα ελάχιστα κανάλια που βελτίωσαν τη θέση τους την τηλεοπτική χρονιά που ολοκληρώνεται, λόγω του «X-Factor» (ο τελικός «χτύπησε» μερίδιο 31,5%), αλλά κυρίως λόγω των ανακλαστικών που επέδειξε στις πολιτικοοικονομικές εξελίξεις, ο ΣΚΑΪ συνεχίζει και αυτό το καλοκαίρι να προσφέρει ενημέρωση από το πρωί. Ενώ οι τακτικές ενημερωτικές εκπομπές του κατεβάζουν αυλαία την ερχόμενη εβδομάδα, τη θέση τους παίρνουν άλλες μέχρι και το β΄ εικοσαήμερο του Αυγούστου.

Το «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά», που ήταν κυρίαρχος στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου πιάνοντας ασύλληπτα μερίδια (π.χ. στις 9/7 44,5%!), το οποίο θα ολοκληρωθεί το Σαββατοκύριακο 23-24/7, παραχωρεί τη θέση του σε ενημερωτική εκπομπή με τους Μάγδα Τσέγκου και Γιάννη Χαραμίδη. Το ίδιο Σαββατοκύριακο αυλαία κατεβάζουν το «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και το «Σαββατοκύριακο με δράση» με τον Σπύρο Μάλλη, που είχαν σταθερό κοινό.

Τις καθημερινές συνεχίζει Ιούλιο και Αύγουστο με τους Δημήτρη Οικονόμου και Βασίλη Λυριτζή εναλλάξ στο στούντιο η «Πρώτη γραμμή» (06.00), που τις τελευταίες εβδομάδες και ενώ έχει κατεβάσει αυλαία ο Γ. Παπαδάκης («Πρωινό ΑΝΤ1») ανέβηκε και άλλο (μεταξύ 27/6-7/7 «χτύπησε» μερίδιο 28,1% σε εννέα εμφανίσεις, έναντι 25,4% της «Κοινωνίας ώρα Mega», που όμως πραγματοποίησε πέντε εμφανίσεις). Αυξανόμενο κοινό καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν είχε και η Αννα Μπουσδούκου στο «Τώρα» (10.00), η οποία υπερίσχυσε της Πόπης Τσαπανίδου και του «Live U» (Star), που στις 25/7 δίνει τη σκυτάλη στη Μαρία Αναστασοπούλου και στο «Online». To ίδιο συνέβη και με τους «Αταίριαστους» Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα, που μας έκαναν να κολλάμε στον ΣΚΑΪ στις 12.00, των οποίων τη θέση επίσης από τις 25/7 παίρνουν οι Νίκος Ανδρίτσος και Μάιρα Μπάρμπα και το «Newsroom». Και πάλι από τις 25/7 τη σκυτάλη της ενημέρωσης του «ΣΚΑΪ στις 6» ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος την παραδίδει στους Ελενα Παπαδημητρίου και Νίκο Υποφάντη.

Αλλαγές προσώπων λόγω του καλοκαιριού θα υπάρχουν και στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων. Στο κεντρικό δελτίο, από τις 25/7 και για έναν περίπου μήνα, αντί της Σίας Κοσιώνη θα βλέπουμε την Εύα Αντωνοπούλου, η οποία παραχωρεί τη θέση της στο μεσημβρινό δελτίο του σταθμού στη Νίκη Λυμπεράκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή