Το Nickelodeon φέρνει στην Ελλάδα την εκπληκτική σειρά κινουμένων σχεδίων «Tα Μυστικά της Αβύσσου»

Το Nickelodeon φέρνει στην Ελλάδα την εκπληκτική σειρά κινουμένων σχεδίων «Tα Μυστικά της Αβύσσου»

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια εκπληκτική σειρά κινουμένων σχεδίων, για όλες τις ηλικίες, ξεκινά στο ελληνικό Nickelodeon από τις  14 Νοεμβρίου και θα προβάλλεται καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:00, μόνο!

Η σειρά κινουμένων σχεδίων βασίζεται στο πολυβραβευμένο βραβευμένο κόμικ  του  Tom Taylor. Ο Αυστραλιανής καταγωγής Tom Taylor, είναι ο συν-δημιουργός και επικεφαλής συγγραφέας της σειράς. Είναι ο #1 New York Times best-selling σεναριογράφος και συγγραφέας κόμικ, γνωστός στο ευρύ κοινό για τις πολλές STAR WARS επιτυχίες του και το παγκόσμιο #1 bestselling κόμικ , INJUSTICE: GODS AMONG US. O Taylor τα τελευταία χρόνια γράφει  την ιστορία του θρυλικού ήρωα για την  Marvel Comics’, του IRON MAN, και το όνομα του έχει ανακοινωθεί για την συγγραφή  του WOLVERINE όπως και τους BATMAN/SUPERMAN για την DC Comics.

Το Nickelodeon φέρνει στην Ελλάδα την εκπληκτική σειρά κινουμένων σχεδίων «Tα Μυστικά της Αβύσσου»-1

Η σειρά «Τα μυστικά της αβύσσου»  ακολουθεί τις περιπέτειες της οικογένειας Νέκτον – μιας μοναδικής ομάδας υποβρύχιων εξερευνήσεων! Με τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό και την δίψα για ανακάλυψη , οι Νέκτονς, αποφασισμένοι να βουτήξουν για τα καλά στα βαθιά πλέουν στα μυστήρια βάθη του ωκεανού . Ένα κομμάτι του κόσμου μας που παραμένει ανεξερεύνητο και ανεξήγητο. Μυθικά πλάσματα, θαλάσσια ζώα, πειρατές , θησαυρούς και χαμένες πόλεις είναι μερικά από αυτά που θα συναντήσουν στον … βυθό τους σε ένα ταξίδι για την  Χαμένη Ήπειρο Λεμουρία!

Κάθε μέρα ένα νέο επεισόδιο!

Κάθε μέρα και ένα νέο στοιχείο!

«Tα μυστικά της Αβύσσου» – Πρεμιέρα 14 Νοεμβρίου

Κάθε Δευτέρα – Παρασκευή στις 22:00, μόνο!

Δες όλη την πρώτη σεζόν από 14 Νοεμβρίου και μέχρι τον Δεκέμβριο !

Δείτε εδώ το trailer της σειράς:

Το Nickelodeon το Σάββατο 12 Νοεμβρίου , θα διοργανώσει  για το κοινό του, ειδική προβολή στα Village Cinemas @the Mall Athens με τα πρώτα επεισόδια της σειράς. Περισσότερες πληροφορίες στο www.nickelodeon.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή